آموزش تافی شکلاتی

تافی شکلاتی یکی از انواع شکلات‌های محبوب در ایران است که نرم و کشدار است. این شکلات خوشمزه را می‌توانید با طعم‌های مختلف درست کنید. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تافی شکلاتی، با ما در سایت آموزش رضیم همراه باشید.

مواد لازم تافی شکلاتی
شکلات تلخ ۵۶ درصد ۱۸۰ گرم
شکلات سفید ۶۰ گرم
کره کاکائو ۳۵ گرم
شکر ۳۰۰ گرم
گلوکز ۴۳ درصد ۳۲۰ گرم
خامه صبحانه ۳۳ درصد چربی ۲۰۰ گرم

آموزش تافی شکلاتی

مرحله اول

برای درست کردن تافی خوشمزه شکلاتی، ابتدا کره کاکائو، شکلات تلخ و شکلات سفید را در یک قابلمه مناسب بریزید و مخلوط کنید تا کاملاً یکنواخت شود. سپس این مخلوط را کنار بگذارید و به سراغ سایر مواد بروید.

مرحله دوم

در این مرحله، یک قابلمه دیگر بردارید و شکر، خامه و گلوکز را درون آن بریزید. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هر چند وقت یک بار مواد را هم بزنید تا به جوش بیاید.

مرحله سوم

اگر دما سنج دارید، دمای مخلوط خامه باید به ۱۲۰ درجه سانتی‌گراد برسد. اگر دماسنج ندارید، فقط کافی است وقتی مواد شروع به جوشیدن کردند (یعنی حباب بزنند) متوجه شوید که دما بالای ۱۰۰ درجه است.

مرحله چهارم

وقتی دمای مواد به بالای ۱۰۰ درجه رسید، قابلمه را سریع از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد از جوش بیفتند و دیگر حباب نزنند. سپس مخلوط خامه را به قابلمه شکلات اضافه کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله، مواد را به طور سریع مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس مخلوط را داخل یک قالب سیلیکونی بریزید و اجازه دهید به مدت ۱۰ ساعت در یک محل خشک و خنک قرار بگیرد تا خودش را بگیرد و آماده شود.

مرحله ششم

سعی کنید مایه تافی را در یخچال قرار ندهید. اگر جایی خنک در منزل ندارید، می‌توانید مقداری یخ در یک ظرف بریزید و درب آن را بگذارید، سپس قالب تافی‌ها را روی درب ظرف قرار دهید. در نهایت، تافی‌ها را به شکل دلخواه برش زده و سرو کنید.

مرحله هفتم

این شکلات به دلیل نداشتن مواد نگهدارنده باید در مدت یک هفته مصرف شود. اگر می‌خواهید تافی‌ها مدت بیشتری سالم بمانند، آن‌ها را در یک ظرف شیشه‌ای درب‌دار قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.