“`html
آموزش تهیه ترافل کره بادام زمینی و خرما
ترافل یکی از تنقلاتی است که میتوانیم در مهمانیها یا به عنوان میانوعده کنار چای و قهوه سرو کنیم. ترافل کره بادام زمینی و خرما، همانطور که از اسمش پیداست، از کره بادام زمینی و خرما تهیه میشود و بسیار مقوی و سالم است. علاوه بر این، در تهیه آن از جوی دو سر نیز استفاده میشود که خواص فوقالعادهای برای سلامتی دارد. به همین دلیل، پیشنهاد میشود که این ترافلها را برای کودکان و نوجوانان که در حال رشد هستند تهیه کنیم تا به تامین ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن آنها کمک شود. همچنین، چون شکر ندارد و شیرینی آن از خرما و عسل تأمین میشود، این میانوعده گزینهای سالم به شمار میآید.
مواد لازم برای تهیه ترافل کره بادام زمینی و خرما | |
کره بادام زمینی | ۱ پیمانه |
جوی دو سر پرک | نصف پیمانه |
پودر دارچین |