آموزش ته چین فیروز کوهی
ته چین فیروز کوهی که به نام ته چین گرمساری هم شناخته میشود، یکی از غذاهای محبوب در دماوند و استان گرمسار است. این غذا با ته چین زعفرانی که معمولاً میشناسیم بسیار متفاوت است. طعم خاص زیره و ترکیب لواشک و گوشت قرمز، مجموعهای از طعمهای خوشمزه را میسازد که حتماً باید امتحان کنید. ته چین فیروز کوه غذایی بسیار لذیذ و خوشرنگ است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله ته چین فیروز کوهی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم ته چین فیروز کوهی | |
گوشت گوسفندی | ۳۰۰ گرم |
برنج | ۲ پیمانه |
شوید خشک | به میزان لازم |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
چوب دارچین | ۱ تکه کوچک |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
زیره سیاه سابیده شده | به میزان لازم |
آموزش ته چین فیروز کوهی
مرحله اول
برای تهیه ته چین خوشمزه به روش فیروز کوهی، ابتدا پیازها را شسته و پوست میکنیم. سپس آنها را به صورت نگینی خرد میکنیم. پیازها را به همراه سیر، چوب دارچین و رب گوجهفرنگی در کمی روغن سرخ میکنیم و سپس ادویهها را اضافه میکنیم.
مرحله دوم
سپس تکههای گوشت (که بهتر است کمی چرب باشند) را روی مواد بچینید. بعد به اندازه چهار پیمانه آب اضافه کنید و بگذارید به مدت دو ساعت بپزند تا کاملاً نرم شوند.
مرحله سوم
در این مرحله یک قابلمه را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس برنج خیسخورده را به همراه کمی نمک به آب در حال جوش اضافه کنید. وقتی برنج نیمپز شد، شوید خشک را به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم
بعد از کمی جوش خوردن و اطمینان از پخت اولیه برنج، آن را با شوید، آبکش کنید. حالا کف قابلمه تفلون را با کمی روغن، زردچوبه و نمک چرب کنید و برای ته دیگ میتوانید از سیبزمینی یا نان استفاده کنید.
مرحله پنجم
پس از اینکه ته دیگ را به صورت مرتب در کف قابلمه قرار دادید، یک کفگیر برنج اضافه کنید، طوری که روی ته دیگ را بپوشاند. سپس تکههای گوشت را روی برنج بچینید و دوباره باقیمانده برنج را روی گوشتها بریزید.
مرحله ششم
حالا با پشت قاشق برنج را کاملاً فشرده کنید. ظرف را روی حرارت گذاشته و مقداری آب و روغن برای دمکشیدن برنج اضافه کنید و اجازه دهید به مدت چهل و پنج دقیقه روی شعله کم دم بکشد و آماده شود. سپس آن را به صورت قالبی سرو کنید.