آموزش تیره کوفته
تیره کوفته یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ترکیه است که راههای مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. اگر میخواهید طرز تهیه کامل و گام به گام تیره کوفته را بیاموزید، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
سیخ چوبی | به تعداد کافی |
روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس | |
گوجه فرنگی | ۵ عدد |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سرو | |
ماست چکیده | ۶ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
آموزش تیره کوفته
مرحله اول
برای تهیه تیره کوفته خوشمزه، ابتدا سیخهای چوبی را در یک کاسه آب سرد قرار دهیم تا وقتی کوفتهها را میپزیم، سیخها نسوزند. سپس گوشت چرخ کرده را با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه بریزید.
مرحله دوم
حالا گوشت را خوب ورز دهید تا یکنواخت و چسبناک شود. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعمدار شود.
مرحله سوم
پس از گذشت زمان، کاسه را از یخچال بیرون آورید و به اندازه یک گردو از مایه کوفته بردارید و دور سیخ چوبی شکل دهید. این کار را برای تمام مایه کوفته تکرار کنید و سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید.
مرحله چهارم
در این مرحله مقداری روغن به تابه اضافه کنید و سیخهای کوفته را در آن بچینید تا به طور یکنواخت سرخ شوند. پس از سرخ کردن، کوفتهها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
مرحله پنجم
برای تهیه سس، گوجه فرنگیها را به صورت ریز خرد کنید. سپس کره را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید ذوب شود. سپس گوجهفرنگیها را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
مرحله ششم
بعد از اینکه گوجهفرنگیها خوب تفت خوردند، کمی نمک و فلفل قرمز اضافه کنید و مخلوط کنید. حالا کوفتهها را روی سس بچینید و بگذارید سس به آنها نفوذ کند. در ادامه جعفری را شسته و خرد کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله ماست را به صورت یکنواخت در ظرف سرو پخش کنید. سپس سس کوفته را روی ماست بریزید و کوفتهها را روی سس بچینید. در آخر، بر روی کوفتهها جعفری خرد شده بریزید و نوش جان کنید.