آموزش جوجه دیگی

جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی و ترکی است که خیلی‌ها آن را دوست دارند و معمولاً در مهمانی‌ها و جشن‌ها سرو می‌شود. روش پخت جوجه کباب تقریباً مشابه است، اما ادویه‌ها و موادی که برای طعم‌دهی به مرغ‌ها استفاده می‌شود متفاوت است. در این دستور، مرغ‌ها با پیاز، ماست، مایونز، زعفران و رب نارنج طعم‌دار می‌شوند و سپس در یک دیگ پخته می‌شوند. برای این روش نیازی به منقل یا فر نیست، ولی می‌توانید از همین روش برای کباب کردن روی منقل هم استفاده کنید. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله جوجه دیگی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۳ کیلو گرم
زعفران دم شده نصف استکان
کره حیوان ۲ قاشق غذا خوری
رب نارنج ۲ قاشق غذا خوری
ماست ۳ قاشق غذا خوری
سس مایونز ۱ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق غذا خوری سر خالی
فلفل قرمز ۱ قاشق مربا خوری
نمک به مقدار لازم

آموزش جوجه دیگی

مرحله اول

برای تهیه یک جوجه کباب خوشمزه به روش دیگی، اول از همه سینه‌های مرغ را شسته و به قطعات کوچک خرد می‌کنیم. سپس آن‌ها را در یک کاسه می‌ریزیم. زعفران دم کرده را به مرغ‌ها اضافه می‌کنیم و با دست آن‌ها را خوب مخلوط می‌کنیم تا طعم زعفران به مرغ‌ها بخورد.

مرحله دوم

پیاز را شسته و پوست می‌کنیم و به شکل خلالی ریز خرد می‌کنیم. سپس فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک را به پیازها اضافه کرده و با دست آن‌ها را ورز می‌دهیم تا طعم‌دار شوند. در این مرحله، ماست و سس مایونز را هم به مرغ‌ها اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

رب نارنج یا آب لیمو را به مرغ‌ها اضافه می‌کنیم. باید دقت کنیم که مقدار رب نارنج خیلی کم باشد تا مرغ‌ها ترش نشوند. پیازهای ورز داده شده را هم به مرغ‌ها اضافه کرده و همه مواد را مخلوط می‌کنیم تا ترکیبی یکدست得到ید.

مرحله چهارم

روی کاسه حاوی مرغ را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت دو ساعت در یخچال می‌گذاریم تا طعم‌ها به خوب به هم برسند. سپس مرغ‌ها را به سیخ چوبی می‌کشیم. یک قابلمه برمی‌داریم و کره را در آن می‌ریزیم. کمی آب هم در کف قابلمه می‌ریزیم و کباب‌ها را درون آن چیده و آماده می‌کنیم.

مرحله پنجم

اگر دوست دارید، می‌توانید کباب‌ها را به صورت لایه‌ای روی هم بچینید. سپس قابلمه را روی اجاق قرار داده و می‌گذاریم با شعله متوسط بپزد. زمان پخت این کباب‌ها حدود ۲۵ دقیقه تا نیم ساعت است تا خوب پخته شوند.

مرحله ششم

بعد از نیم ساعت، درب قابلمه را برداشته و کمی از روغن ته قابلمه را روی مرغ‌ها می‌ریزیم. سپس آن‌ها را کنار برنج سرو می‌کنیم. همچنین می‌توانید برای کنار این غذا، دلال ماست هم تهیه کنید. برای این کار، دلال آماده را به ماست اضافه کرده و در کنار غذا سرو کنید.