آموزش جوجه چوبی ترکیه ای

کباب یکی از غذاهای محبوب در ایران و ترکیه است. در بین کباب‌ها، جوجه کباب طرفداران زیادی دارد. می‌توان جوجه را در تابه سرخ کرد و کباب تابه‌ای تهیه کرد. در این دستور، به آموزش جوجه چوبی ترکیه ای می‌پردازیم که با جوجه کباب‌های تابه‌ای متفاوت است. در این روش، مانند جوجه چینی، یک خمیر تهیه می‌کنیم و جوجه‌ها را در آن می‌غلتانیم و سپس سرخ می‌کنیم. این کار باعث می‌شود که دور جوجه‌ها بافت لطیف و خاصی ایجاد شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله جوجه چوبی ترکیه‌ای، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم جوجه چوبی ترکیه ای
سینه مرغ مکعبی خرد شده ۵۰۰ گرم
آب سرد ۴۵۰ تا ۵۰۰ میلی لیتر
نمک ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین نصف قاشق جای خوری
مواد لازم برای مرینیت
آرد ۶ قاشق غذا خوری
ماالشعیر ساده ۲۰۰ میلی لیتر
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه مجموعا ۱ قاشق چای خوری
آویشن نصف قاشق چای خوری
پودر سیر نصف قاشق چای خوری
ادویه کاری نصف قاشق چای خوری
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

آموزش جوجه چوبی ترکیه ای

مرحله اول

برای تهیه جوجه چینی خوشمزه به روش ترکیه‌ای، ابتدا مرغ را به مکعب‌های کوچک برش می‌زنیم. سپس آنها را در یک کاسه می‌ریزیم و به آن جوش شیرین، نمک و آب سرد اضافه می‌کنیم. باید مطمئن شویم که آب تمام مرغ‌ها را بپوشاند.

مرحله دوم

پس از نیم ساعت که مرغ‌ها در آب سرد ماندند، آنها را در یک صافی می‌ریزیم تا آب اضافی آنها گرفته شود. این کار باعث می‌شود که جوجه‌ها بعد از سرخ شدن، نرم و ترد شوند. حالا یک کاسه دیگر برمی‌داریم و آرد، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را در آن می‌ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله، به آویشن، پودر سیر و ادویه کاری اضافه می‌کنیم و با قاشق خوب هم می‌زنیم تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند. بعد کم‌کم ماالشعیر را اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم تا گلوله نشود و یک خمیر صاف و یکدست به وجود بیاید.

مرحله چهارم

خمیر باید کاملاً یکدست و کمی شل باشد. سپس در یک بشقاب دیگر مقداری آرد می‌ریزیم. بعد تکه‌های مرغ را یکی یکی به سیخ چوبی می‌زنیم.

مرحله پنجم

حالا سیخ‌ها را ابتدا در آرد و بعد در مخلوط مرینیت غوطه‌ور می‌کنیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. سپس سیخ‌ها را در آن سرخ می‌کنیم. در نهایت، آن‌ها را در ظرف دلخواه سرو می‌کنیم و کنارشان جعفری و سبزیجات دیگر قرار می‌دهیم.