“`html
آموزش جوجه کباب باربیکیو
جوجه کباب یکی از غذاهای سنتی ایران و ترکیه است که محبوبیت زیادی دارد و در مهمانیها و جشنها همیشه دیده میشود. دستور تهیه جوجه کباب بهطور کلی یکسان است، اما ادویهها و مواد مزهدهنده در انواع مختلف آن متفاوت است. در این دستور، ما جوجهها را با سس کچاپ، سس سویا و ادویههای گوناگون طعمدار میکنیم و سپس آنها را در فر کباب میکنیم. این کباب وقتی کنار سبزیجات کبابی سرو شود، طعمی بسیار خوشمزه پیدا میکند. همچنین، به خاطر اینکه جوجهها در سس میمانند، بافت نرم و آبدار پیدا میکنند.
مواد لازم برای 4 نفر | |
سینه مرغ | 400 گرم |
پیاز قرمز | 1 عدد |
پیاز سفید | 2 عدد متوسط |
فلفل دلمهای | 2 عدد |
سس سویا | ½ فنجان |
سس کچاپ | ¾ فنجان |
سرکه سفید | 2 قاشق غذاخوری |
روغن کنجد | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | ¾ قاشق چایخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
شکر قهوهای | ½ فنجان |
سیر | 4 حبه |
زنجبیل تازه | ½ قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار کافی |
دستور پخت جوجه باربیکیو
مرحله اول
برای تهیه جوجه کباب باربیکیو خوشمزه، در ابتدا سیر را بشویید و پوست بکنید و خیلی ریز خرد کنید. بعد، پیازهای سفید را نیز بشویید و پوست کنده و آنها را خرد کنید.
مرحله دوم
یک تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید تا داغ شود. سیر و پیازها را با هم تفت دهید تا کمی نرم شوند. سپس سس کچاپ، سس سویا، سرکه، روغن کنجد و روغن زیتون را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
مرحله سوم
سپس شکر قهوهای را به مخلوط اضافه کنید و…
“““html
زنجبیل رنده شده و فلفل قرمز را با هم مخلوط میکنیم و به پیاز و سیر اضافه مینماییم. این ترکیب را حدود 2 تا 3 دقیقه روی حرارت قرار میدهیم تا کمی سرخ شود و بعد از روی حرارت برمیداریم تا کمی خنک شود.
مرحله چهارم
در این مرحله یک کاسه بزرگ میگیریم و مرغها را به شکل تکههای کوچک برش میزنیم و درون کاسه میگذاریم. سپس سس سرد شدهای که آماده کردیم را به مرغها اضافه میکنیم. روی کاسه را با سلفون میپوشانیم.
مرحله پنجم
سپس کاسه را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال میگذاریم تا مرغها طعمدار شوند. بعد از آن مرغها را به همراه فلفل دلمهای و پیاز قرمز که خرد کردهایم به صورت یکی در میان به سیخ میکشیم. روی آن را با سس آغشته میکنیم. سینی فر را چرب میکنیم.
مرحله ششم
سپس سیخهای جوجه را به مدت 20 دقیقه در فر که از قبل به دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است میگذاریم تا بپزد. چند دقیقه هم هر دو طرف کبابها را گریل میکنیم. در نهایت با نان یا برنج و سبزیجات گریل شده یا سرخ شده سرو میکنیم.