آموزش جوجه کباب تابه ای

جوجه کباب تابه ای یکی از غذاهای خوشمزه و آسان خانه است که به سرعت آماده می‌شود. این غذا برای روزهای پرمشغله گزینه‌ای عالی به حساب می‌آید. برای آموزش کامل طرز تهیه جوجه کباب تابه‌ای با ما همراه باشید.

برای درست کردن جوجه کباب تابه‌ای، ابتدا باید مرغ را به قطعات مکعبی خرد کنید و سپس آن را با زعفران مخلوط نمایید. بعد از این کار، مواد را برای یک ساعت کنار بگذارید تا استراحت کنند. پس از اضافه کردن روغن، مرغ را خوب هم بزنید و سپس پیاز، ماست چکیده، آب لیمو، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و همه چیز را خوب مخلوط کنید. بعد از این کار مرغ را چند ساعت در یخچال بگذارید تا طعم بگیرد. وقتی زمانش رسید، مرغ‌ها را به سیخ بکشید و در تابه روی حرارت متوسط کباب کنید تا طرفین آن طلایی شود.

مواد برای ۴ نفر مقدار مواد
سینه مرغ ۱ کیلوگرم
پیاز ۲ عدد متوسط
ماست چکیده ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت جوجه کباب تابه ای

مرحله ۱: برش و آماده‌سازی مرغ

برای تهیه جوجه کباب تابه‌ای خوشمزه، ابتدا گوشت مرغ را به قطعات کوچک و یکدست برش می‌زنیم و داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم. سپس زعفران دم کرده را به گوشت مرغ اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم.

مرحله ۲: استراحت مرغ با زعفران

اگر می‌خواهید رنگ جوجه کباب زیبا شود، باید از زعفران به اندازه استفاده کنید و بعد از مخلوط کردن آن با گوشت مرغ، درب کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت بگذارید بماند.

مرحله ۳: افزودن روغن به مرغ

با این روش، جوجه کباب ما رنگی طلایی و خوشمزه خواهد داشت. بعد از یک ساعت، مرغ را از یخچال خارج کرده و روغن مایع را اضافه می‌کنیم. چند دقیقه گوشت مرغ را با روغن ورز می‌دهیم تا تمام قسمت‌های آن به روغن آغشته شود.

مرحله ۴: اضافه کردن پیاز و ادویه

در این مرحله، پیاز را به صورت درشت خرد می‌کنیم و آن را به همراه ماست چکیده، آب لیمو و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می‌کنیم. حالا همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا تمام قسمت‌های گوشت مرغ طعم‌دار شوند.

مرحله ۵: استراحت نهایی مرغ در یخچال

حالا درب کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا گوشت مرغ خوب طعم بگیرد. اگر زمان کافی ندارید، می‌توانید مرغ را زودتر برای کباب کردن بیرون بیاورید.

مرحله ۶: کباب کردن جوجه

پس از اینکه زمان استراحت تمام شد، مرغ‌ها را به سیخ می‌کشیم و در تابه با حرارت متوسط قرار می‌دهیم. به آرامی هر طرف جوجه‌کباب را کباب کنید تا به رنگ طلایی زیبا برسند.