آموزش جوجه کباب سولاکی

جوجه کباب سولاکی که به عنوان کباب سولاکی با مرغ هم شناخته می‌شود، یکی از غذاهای مشهور بین‌المللی است. این خوراکی خوشمزه یکی از غذاهای معروف یونانی است و به خاطر طعم عالی‌اش در کشورهای مختلف محبوب است. این غذا به جوجه کباب ما ایرانی‌ها شباهت دارد، اما به دلیل ادویه‌های متفاوتی که استفاده می‌شود، طعم خاصی دارد که می‌تواند تجربه‌ای فوق‌العاده باشد. برای یادگیری طرز تهیه این غذای خوشمزه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ 700 گرم
سیر 2 حبه
پونه کوهی 1.5 قاشق غذاخوری
گشنیز 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ¼ پیمانه
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
پودر چیلی 1 قاشق چایخوری
پودر زیره 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری

دستور پخت جوجه کباب سولاکی

مرحله اول

برای شروع تهیه جوجه کباب سولاکی، ابتدا سینه مرغ را با دقت شسته و بر روی تخته برش قرار می‌دهیم. سپس آن را به صورت مکعب‌های متوسط برش می‌زنیم و در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله، سیرها را پوست کرده و با دقت می‌شوییم. سپس آنها را ریز می‌کنیم و به تکه‌های مرغ اضافه می‌کنیم. حالا پونه کوهی، گشنیز خرد شده، پودر چیلی، پودر زیره و فلفل سیاه را هم به مرغ‌ها اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، لیمو را از وسط نصف کرده و هسته‌های آن را جدا می‌کنیم. آب لیمو را به مخلوط اضافه می‌کنیم و روغن زیتون و نمک را هم به آن می‌افزاییم. حالا همه مواد را خوب با هم ترکیب می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، با دست به آرامی همه مواد را مخلوط می‌کنیم تا تکه‌های مرغ کاملاً طعم‌دار شوند. روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و آن را به مدتی در یخچال قرار می‌دهیم تا حدود 3 ساعت مرغ‌ها در ادویه‌ها استراحت کرده و مزه‌دار شوند.

مرحله پنجم

بعد از اینکه زمان استراحت گذشت، فر را روشن کرده و دمای آن را روی 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم تا گرم شود. اکنون کاسه مرغ را از یخچال خارج می‌کنیم و…

“`

بیرون می‌آوریم و آن‌ها را به سیخ می‌کشیم.

مرحله ششم

سپس سیخ‌ها را روی توری در بالای فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم به مدت 30 تا 40 دقیقه، بسته به نوع فر شما، تکه‌های مرغ بپزد. در انتها، گریل را روشن می‌کنیم تا تکه‌های مرغ به مدت تقریبی 5 دقیقه طلایی و برشته شوند.

مرحله هفتم

زمانی که 5 دقیقه به پایان پخت مرغ‌ها باقی مانده، یک تکه زغال را روی اجاق قرار می‌دهیم و حرارت را زیاد می‌کنیم تا داغ شود. سپس زغال داغ را در ظرفی می‌گذاریم و وقتی گریل روشن شد، روی زغال یک قطره روغن می‌ریزیم.

مرحله هشتم

سپس ظرف را داخل فر قرار می‌دهیم تا بوی دود زغال به مرغ‌ها برسد و آن‌ها عطر دودی بگیرند. سیخ‌ها را از داخل فر بیرون می‌آوریم و سوولاکی آماده شده را در ظرفی می‌چینیم و با برنج نوش جان می‌کنیم.