آموزش جوجه کباب فخری
کباب یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی و ترکی است که همیشه در مهمانیها و جشنها طرفداران زیادی دارد. یکی از انواع کباب که بسیار معروف است، جوجه کباب است که در نقاط مختلف ایران با طعمهای متفاوتی درست میشود. اینجا میخواهیم درباره جوجه کباب فخری صحبت کنیم. انگور فخری یکی از نایابترین و گرانترین نوع انگور در ایران است و طبع گرمی دارد. غوره این انگور از بهترینها در دنیا محسوب میشود. شهرستان ملکان به خاطر تولید این نوع انگور معروف است و به عنوان “شهرالههٔ انگور” شناخته میشود. اگر میخواهید طرز تهیه جوجه کباب فخری را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
مرغ | ۱ کیلو گرم |
پیاز | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
آب غوره فخری | نصف پیمانه |
آموزش جوجه کباب فخری
مرحله اول
برای درست کردن جوجه کباب خوشمزه و خاص به روش فخری، در ابتدا باید مرغ را به قطعات کوچک جوجه کبابی برش بزنیم. سپس آنها را در یک کاسه میریزیم. پیازها را شسته و پوست میکنیم و به شکل ریز خرد میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، کمی نمک و فلفل سیاه به پیازها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم. سپس با دست آنها را کمی ماساژ میدهیم تا پیازها آب انداخته و نرم شوند. بعد، تکههای مرغ را به پیازها اضافه کرده و همه را مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
حالا آب غوره را به مخلوط اضافه کرده و میگذاریم حداقل به مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت استراحت کند. بعد از این زمان، میتوانیم جوجهها را روی سینی فر یا روی ذغال کباب کنیم. در نهایت، جوجه کباب را با برنج و همراه با گوجه و فلفل کبابی، ماست و زیتون سرو میکنیم.