آموزش جوجه کباب مکزیکی
جوجه کباب مکزیکی یکی از خوشمزهترین انواع کباب است که با طعمهای متفاوتی تهیه میشود. برای یادگیری چگونگی تهیه این غذا، تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۲ عدد کامل |
ماست چکیده | ۲ فنجان |
فلفل دلمهای رنگی | ۲ عدد |
پیاز قرمز | ۲ عدد متوسط |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
زیره سبز | ۱ قاشق چایخوری |
تخم گشنیز | ۱ قاشق چایخوری |
پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت جوجه کباب مکزیکی
مرحله اول
برای درست کردن جوجه کباب مکزیکی، اول ماست و روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس پودر زیره سبز، پودر سیر، پودر تخم گشنیز، پاپریکا و مقداری نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه میکنیم و همه مواد را با هم خوب مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
بعد از اینکه سس جوجه کباب را خوب آماده کردیم، سینههای مرغ را به قطعات کوچکتر برش میزنیم و به کاسه اضافه میکنیم. سپس همه مواد را با هم مخلوط میکنیم تا طعم سس به همه قسمتهای مرغ برسد.
مرحله سوم
حالا روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مرغ خوب مزهدار شود. در این بین، پیاز قرمز و فلفل دلمهای را به قطعات بزرگ برش میزنیم.
مرحله چهارم
بعد از اینکه مرغ خواص مزهدار شد، آن را از یخچال درمیآوریم و فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
مرحله پنجم
در این مرحله، قطعات مرغ را به سیخ میکشیم و بین هر دو تکه از مرغ، یک تکه پیاز و یک تکه فلفل دلمهای میگذاریم. به همین ترتیب تمامی مواد را به سیخ میزنیم.
مرحله ششم
در آخر، سینی فر را با مقداری روغن چرب میکنیم، سپس سیخهای جوجه را در سینی میچینیم و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار میدهیم تا جوجه کبابها آماده شوند. در پایان، برای چند دقیقه گریل را روشن میکنیم تا روی کبابها رنگ بگیرد.