“`html
آموزش جوجه کباب هاوایی
جوجه کباب هاوایی یکی از خوشمزهترین نوع کبابها در دنیا است که با طعمهای مختلف درست میشود. برای یادگیری این دستور پخت، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۸۰۰ گرم |
کدو سبز | ۲ عدد |
آناناس | ۱ عدد |
فلفل دلمهای | ۱ عدد بزرگ |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سس کچاپ | یک سوم فنجان |
شکر قهوهای | یک سوم فنجان |
سس سویا | یک سوم فنجان |
آب آناناس | ¼ فنجان |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
سرکه سیب | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۴ حبه |
زنجبیل تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن زیتون و سیخ چوبی | به مقدار کافی |
دستور پخت جوجه کباب هاوایی
مرحله اول
برای تهیه جوجه کباب هاوایی، ابتدا سس کچاپ را با شکر قهوهای، روغن زیتون، سس سویا، سرکه سیب، آب آناناس و کمی نمک و فلفل در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس سیر و زنجبیل را رنده کرده و به کاسه اضافه کنید.
مرحله دوم
حالا مواد داخل کاسه را خوب با هم ترکیب کنید تا کاملاً مخلوط شوند. سپس سینههای مرغ را به شکل مکعبی برش زده و به مخلوط اضافه کنید و همه چیز را به خوبی هم بزنید.
مرحله سوم
در این مرحله…
“““html
ما روی درب کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۲ تا چند ساعت در یخچال میگذاریم تا طعم گوشت مرغ بیشتر شود. در این زمان، آناناس را به صورت مکعبی با اندازه متوسط برش میزنیم و کنار میگذاریم.
مرحله چهارم
حالا فلفل دلمهای و پیاز را به صورت مکعبی بزرگ خرد میکنیم و کنار میگذاریم. همچنین کدو سبز را به صورت حلقهای برش میزنیم و کنار میگذاریم. بعد از اینکه گوشت مرغ به خوبی مزهدار شد، آن را از یخچال خارج میکنیم.
مرحله پنجم
حالا در سیخهای چوبی یک تکه کدو سبز، فلفل دلمهای و پیاز میکشیم و بعد یک تکه گوشت مرغ به سیخ میزنیم. به همین ترتیب، سبزیجات و گوشت مرغ را به صورت پشت سر هم به سیخ میزنیم.
مرحله ششم
سپس منقل زغال را آماده میکنیم و سیخها را به ترتیب روی آن میچینیم. اگر از سیخ چوبی استفاده میکنید، حتماً آنها را در آب سرد بخیسانید تا روی منقل نسوزند. حالا سیخها را به طور مداوم میچرخانیم تا کباب آماده شود.
مرحله هفتم
در حین کباب کردن جوجهها، کمی روغن زیتون در یک کاسه کوچک میریزیم و با برس روی کبابها میمالیم. در نهایت، بعد از اینکه کبابها پخته شدند، آنها را در ظرف دلخواهمان میکشیم و همراه با برنج یا نان سرو میکنیم.