آموزش جوجه کباب یونانی
جوجه کباب یونانی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف کشور یونان است که در همه جای دنیا طرفدار دارد. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | ۵۰۰ گرم |
سیر | ۱ حبه |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر اورگانو | ۱ قاشق غذاخوری |
آویشن | ۱ قاشق سوپخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت جوجه کباب یونانی
خرد کردن گوشت مرغ
برای آماده کردن جوجه کباب یونانی خوشمزه، ابتدا گوشت مرغ را به صورت مکعبی خرد میکنیم. سپس مرغ خرد شده را در یک کاسه بزرگ میریزیم و روغن زیتون را به آن اضافه میکنیم.
افزودن سیر و ادویه
در این مرحله، مرغها را به خوبی با روغن زیتون مخلوط میکنیم. بعد از آن، جعفری و سیر را ریز خرد کرده و به همراه اورگانو، آویشن و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه میکنیم.
اضافه آب لیمو ترش
حالا آب لیمو ترش را به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را به آرامی با دست هم میزنیم تا طعم بگیرند. سپس یک سلفون روی کاسه میکشیم و اگر زمان کم داریم، آن را برای ۱ ساعت به یخچال میگذاریم تا حسابی طعمدار شود.
استراحت دادن به گوشت
اگر زمان بیشتری داریم، بهتر است گوشت مرغ را حداقل ۶ ساعت در یخچال استراحت دهیم تا طعمها بهتر به خورد مرغ بروند. بعد از این زمان، کاسه را از یخچال خارج میکنیم.
به سیخ کشیدن گوشت ها
حالا سیخهای چوبی را چند دقیقه در آب سرد میگذاریم تا نرم شوند. سپس هر ۴ یا ۵ تکه از گوشت مرغ را به سیخ میزنیم. در این مرحله، یک تابه بزرگ را روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن در آن میریزیم.
سرخ کردن
بعد از اینکه روغن داغ شد، سیخهای مرغ را در تابه میچینیم و اجازه میدهیم یک سمت کبابها سرخ شود. سپس آنها را برمیگردانیم تا سمت دیگرشان هم سرخ شود. این کباب خوشمزه را میتوانیم روی گریل یا منقل زغال هم درست کنیم.
سرو
اگر تصمیم به تهیه کباب روی منقل داریم، بهتر است از سیخهای فلزی نازک استفاده کنیم یا سیخهای چوبی را به مدت ۱۵ دقیقه در آب بخیسانیم. در انتها کبابها را در ظرف دلخواه خود سرو میکنیم و میتوانیم آنها را با نان یا برنج نوش جان کنیم.