آموزش جگر آرناووت

جگر آرناووت یک غذای خوشمزه و معروف از کشور ترکیه است که راه های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. اگر می‌خواهید طرز تهیه جگر آرناووت را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
جگر گوسفند یا گاو ۷۰۰ گرم
آرد ۱ پیمانه
سیب زمینی ۴ عدد
زیره، سماق و پاپریکا ½ قاشق چایخوری از هر کدام
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
مواد لازم برای سالاد پیاز
پیاز ۲ عدد
جعفری ۱ دسته
فلفل قرمز و سماق ۱ قاشق چایخوری از هر کدام
نمک به مقدار لازم

آموزش جگر آرناووت

مرحله اول

برای تهیه جگر آرناووت خوشمزه، ابتدا باید پوست جگر را جدا کنید و آن را خوب بشویید. سپس جگر را به قطعات مکعبی به اندازه یک بند انگشت برش بزنید. حالا با یک دستمال تمیز، خون اضافی جگر را پاک کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، جگر را در یک ظرف مناسب بریزید و سماق و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. سپس همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا جگر طعم بگیرد. بعد از آن، روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را در یخچال بگذارید.

مرحله سوم

اجازه دهید جگر به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بماند تا طعم دار شود. بعد از این مدت، پوست سیب زمینی‌ها را جدا کنید و آنها را به صورت نگینی خرد کنید و با…

“““html

آب سرد به خوبی می شوییم.

مرحله چهارم

وقتی که نشاسته سیب زمینی را شستیم، آن را در یک آبکش ریخته تا کاملاً خشک شود. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت متوسط قرار داده و مقداری روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم. اجازه می‌دهیم روغن خوب گرم شود.

مرحله پنجم

حالا سیب زمینی‌ها را به خوبی سرخ می‌کنیم تا طلایی و خوشمزه شوند. سپس آنها را کنار می‌گذاریم. بعد به درست کردن سالاد پیاز می‌پردازیم. برای این کار، پیاز را به صورت خلالی و نازک خرد می‌کنیم و همراه با کمی نمک در یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله ششم

در مرحله بعد، جعفری را ریز خرد کرده و آن را با سماق به کاسه اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. حالا جگر طعم‌دار شده را از یخچال بیرون آورده و همراه با آرد در یک کاسه مناسب می‌ریزیم، سپس آنها را مخلوط می‌کنیم.

مرحله هفتم

وقتی که جگر به آرد آغشته شد، آن را در آبکش ریخته و کمی تکان می‌دهیم تا آرد اضافی بریزد. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم تا کمی داغ شود.

مرحله هشتم

حالا جگر را به تابه اضافه کرده و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه به خوبی تفت می‌دهیم تا سرخ و پخته شود. بعد از سرخ شدن، جگر را از تابه خارج کرده و در یک کاسه مناسب می‌ریزیم. کمی نمک، فلفل قرمز و سماق روی آن می‌پاشیم.

مرحله نهم

حالا جگر را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا ادویه‌ها به آن نفوذ کند. سپس کره را به همان تابه که جگر را سرخ کردیم اضافه کرده و اجازه می‌دهیم ذوب شود. در ادامه فلفل قرمز را به تابه اضافه کرده و بلافاصله از روی حرارت برمی‌داریم.

مرحله دهم

در این مرحله جگر و سیب‌زمینی سرخ‌شده را به تابه اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا کره به مواد برسد. حالا یک ظرف مناسب انتخاب کرده و جگر آرناووت را درون آن می‌ریزیم و اطراف آن را با سالاد پیاز تزیین می‌کنیم. نوش جان!