“`html
آموزش جگر کبابی
جگر کبابی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف در دنیا است که به روشهای مختلف تهیه میشود. این غذا یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است و به خاطر محبوبیت زیادی که دارد، در اکثر شهرها، جگرکیهایی وجود دارد. اگر میخواهید طرز تهیه این غذای خوشمزه را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
جگر گوسفندی | ۴۰۰ گرم |
دنبه گوسفندی | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
لیمو ترش | ۲ عدد |
نمک | به مقدار کافی |
دستور تهیه جگر کبابی
مرحله اول
برای درست کردن جگر کبابی ابتدا جگرها را به قطعات کوچکتر از کباب چنجه برش میزنیم. سپس آنها را در یک کاسه میریزیم. پیاز را هم به صورت درشت خرد کرده و به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، روغن زیتون، کمی نمک و فلفل سیاه را به کاسه اضافه میکنیم و مواد را آرام مخلوط میکنیم تا همه طعمدار شوند. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار میدهیم.
مرحله سوم
بعد از اینکه جگر طعمدار شد، آن را از یخچال خارج کرده و آب یکی از لیموها را به آن اضافه میکنیم. سپس دنبهها را به قطعات کوچک خرد کرده و جگر و دنبهها را به ترتیب روی سیخ قرار میدهیم.
مرحله چهارم
حالا منقل زغال را روشن کرده و سیخهای جگر را روی آن میچینیم تا خوب بپزند. سیخها را مرتب بچرخانید تا جگرها یکدست کباب شوند.
مرحله پنجم
اگر میخواهید جگرها را در تابه بپزید، میتوانید یا از سیخ چوبی استفاده کنید یا بدون سیخ آنها را در تابه بریزید. تابه را با کمی روغن چرب کرده و سپس سیخها را درون آن بگذارید.
مرحله ششم
وقتی یک سمت جگرها خوب پخته شد، سیخها را برمیگردانیم تا سمت دیگر هم بپزد. در پایان، جگرها را داغ در ظرف مورد نظر میکشیم و به همراه ریحان، آب لیمو ترش و نان تافتون داغ سرو میکنیم.
نکات آموزش جگر کبابی
نان مخصوص جگر کبابی
جگر کبابی را میتوانیم به تنهایی یا با انواع نانها سرو کنیم. اگر میخواهید این کباب خوشمزه را مشابه جگرکیها سرو کنید، به شما پیشنهاد میکنیم که آن را با نان تافتون داغ سرو کنید. اگر تمایل دارید نان تافتون را در خانه درست کنید، میتوانید از آموزش زیر کمک بگیرید.