آموزش حلوای تبجه تانی
حلوای تبجه تانی یکی از انواع خوشمزه حلواهاست که برای پذیرایی در مجالس و مهمانیها بسیار مناسب میباشد. برای یادگیری مراحل تهیه این حلوا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم حلوای تبجه تانی |
|
آرد برنج | ۱ لیوان |
آرد گندم | ۲ پیمانه |
آرد نخودچی | ½ لیوان |
کره | ۱۲۰ گرم |
شیره انگور یا شیره خرما | ۳۰۰ گرم |
پودر گردو | ۷۰ گرم |
کنجد و پودر دارچین | به مقدار کافی |
زیره و پودر هل | به مقدار کافی |
پودر میخک و جوز هندی | به مقدار کافی |
آموزش حلوای تبجه تانی
مرحله اول
برای تهیه حلوای خوشمزه تبجه تانی، ابتدا آرد برنج و آرد گندم را در یک الک ریخته و سپس در یک تابه مناسب الک میکنیم. تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تفت میدهیم تا کمی تغییر رنگ دهد.
مرحله دوم
در ۵ دقیقه آخر پخت، آرد نخودچی را الک کرده و به تابه اضافه میکنیم و تفت میدهیم. سپس شیره انگور را در یک تابه جداگانه روی حرارت میگذاریم تا ذوب و روان شود.
مرحله سوم
زمانی که بوی خامی آردها از بین رفت، تابه را از روی حرارت بر میداریم و مقداری زیره، پودر هل، پودر میخک، پودر دارچین و جوز هندی را به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. سپس مخلوط آرد را ۳ بار الک میکنیم تا هوای آن خارج شود.
مرحله چهارم
شیره انگور ذوب شده را به تابه حاوی آرد اضافه کرده و به خوبی ورز میدهیم تا حلوای نرم و یکدستی حاصل شود. در ادامه یک سینی مناسب را با مقداری روغن مایع چرب میکنیم.
مرحله پنجم
حلوا را در سینی ریخته و به صورت یکنواخت پهن میکنیم. سپس روی آن را با کمی روغن مایع چرب کرده و پودر گردو و مقداری پودر دارچین و کنجد را به صورت یکنواخت روی حلوا میپاشیم.
مرحله ششم
با استفاده از گوشت کوب، روی حلوا فشار میدهیم تا مواد به آن بچسبند. سپس به سرعت حلوا را به اندازه و شکل دلخواه برش میزنیم. در نهایت حلوا را در ظرف مورد نظر قرار داده و به همراه چای سرو میکنیم. نوش جان.