“`html
آموزش حلوای شیر و شیره
حلوای شیر و شیره یکی از دسرهای خوشمزه و مجلسی در ایران است. برای یادگیری مراحل کامل تهیه حلوای شیر و شیره، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم حلوای شیر و شیره | |
آرد | ۲ پیمانه |
کره | ۱۰۰ گرم |
روغن جامد | ۱۰۰ گرم |
آب | ۱ پیمانه |
شیره خرما یا انگور | ۱ پیمانه |
شیر | ۱ پیمانه |
شکر | ½ پیمانه |
مغز گردوی خرد شده | ۱ پیمانه |
پودر زعفران | نوک قاشق چایخوری |
پودر هل، دارچین و زنجبیل | هر کدام ¼ قاشق چایخوری |
آموزش حلوای شیر و شیره
مرحله اول
برای درست کردن حلوای شیر و شیره، ابتدا شیر را همراه با آب و شیره داخل یک قابلمه مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا همه چیز مخلوط شود. بعد قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا شیر و آب گرم شوند.
مرحله دوم
مراقب باشید که فقط شیر و آب گرم شوند و به نقطه جوش نرسند. در این حین، آرد را در یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
مرحله سوم
وقتی که رنگ آرد تغییر کرد و کمی قهوهای شد، کره و روغن را به آن اضافه کنید و به مدت دو تا سه دقیقه دیگر تفت دهید تا خوب مخلوط شوند. سپس زنجبیل، هل و دارچین را اضافه کنید.
مرحله چهارم
بعد از اضافه کردن ادویهها، یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر ادویهها بیرون بیاید. وقتی شربت گرم شد و به جوش آمد، زعفران را به آن اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله پنجم
نصف شربت را به تابهای که حاوی آرد است اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند، سپس بقیه شربت را نیز اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا حلوای شما از دیوارههای تابه جدا شود و بتوانید آن را به آرامی تکان دهید.
مرحله ششم
در نهایت، حلوای آماده شده را داخل یک قالب سیلیکونی یا ظرف پیرکس بریزید و روی آن را صاف کنید. سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. بعد از یک ساعت، آن را از یخچال خارج کرده و به شکل دلخواه برش بزنید.