آموزش حلوای عراقی

حلوای عراقی یک نوع شیرینی سنتی از عراق است که معمولاً برای نذری درست می‌شود. برای یادگیری نحوه تهیه کامل و گام به گام این شیرینی خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم حلوای عراقی
آرد ½ لیوان
شیر خشک ½ لیوان
نشاسته ۱ قاشق غذاخوری
کاسترد ۱ قاشق غذاخوری سر پر
روغن مایع ½ لیوان
مواد لازم برای شربت
شکر ۱ و ¼ پیمانه
آب ¾ پیمانه
گلاب ¼ پیمانه
پودر هل ½ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به مقدار لازم

آموزش حلوای عراقی

مرحله اول

برای درست کردن حلوای عراقی خوشمزه، ابتدا باید شربت حلوا را آماده کنیم. برای این کار، آب را با شکر، گلاب، پودر هل و زعفران دم کرده در یک قابلمه مناسب ترکیب می‌کنیم و آن را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

مرحله دوم

اجازه می‌دهیم شربت به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بماند. سپس قابلمه را کنار می‌گذاریم تا شربت خنک شود. در ادامه، یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و روغن مایع را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، آرد را به همراه کاسترد و نشاسته درون الک می‌ریزیم، سپس آن را الک می‌کنیم و به تابه اضافه می‌نماییم. حالا کمی تفت می‌دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی سرخ شود. سپس شیر خشک را نیز اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا دوباره حلوا را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت می‌دهیم تا مواد به خوبی مخلوط شوند. توجه داشته باشید که شیر خشک خیلی سریع می‌سوزد. پس از این زمان، حرارت را خاموش می‌کنیم و به آرامی شربت را به حلوا اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

حال باید حلوا را به طور مداوم هم بزنیم تا شربت خوب جذب حلوا شود. سپس دوباره تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هم می‌زنیم. بعد از آن، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و حلوا را داخل ظرف مورد نظر می‌ریزیم. نوش جان!