آموزش حلوای عمانی

حلوای عمانی یکی از دسرهای خوشمزه و ساده است که از کشور عمان آمده و با روش‌های مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله درست کردن حلوای عمانی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم حلوای عمانی
ساگو (نشاسته نخل) ۱٫۵ لیوان
شیر خشک ۱ لیوان
شکر ۵ لیوان
پودر هل ۲ قاشق غذاخوری
روغن یا کره ۱ لیوان
قهوه عربی ۱ قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
آب ۷ لیوان
گلاب ۱ لیوان
مغزیجات ۱ لیوان

آموزش حلوای عمانی

مرحله اول

برای تهیه حلوای عمانی، ابتدا ساگو را با دو و نیم لیوان آب در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم حداقل چهار ساعت خیس بخورد. سپس ساگو را با آبش و شیر خشک داخل میکسر می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله شکر را در یک تابه مناسب می‌ریزیم و آن را بر روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر ذوب و کاراملی شود. بعد از ذوب شدن شکر، ۷ لیوان آب به تابه اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا ترکیب شوند.

مرحله سوم

بعد از اینکه شکر کاملاً در آب حل شد، مخلوط ساگو و شیر خشک به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن را به آن اضافه می‌کنیم و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس به طور مداوم آنها را هم می‌زنیم.

مرحله چهارم

وقتی حلوا کمی غلیظ شد، باقی روغن و گلاب را به تابه اضافه می‌کنیم و به خوبی مخلوط می‌کنیم تا حلوا منسجم شود. وقتی که حلوا از دیواره‌های تابه جدا شد، زعفران دم کرده و مغزیجات را اضافه کرده و هم می‌زنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله قهوه عربی و پودر هل را اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌نماییم تا همه مواد با هم ترکیب شوند. وقتی که حلوا از دیواره‌های تابه جدا شد و بتوانیم آن را به سادگی جابجا کنیم، آماده است.

مرحله ششم

پس از اینکه حلوا آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم و با مغزیجات دلخواه تزیین می‌کنیم. توجه داشته باشید که مقدار شکر این حلوا بسته به سلیقه شما قابل تغییر است و می‌توانید آن را بر اساس ذائقه خود کم یا زیاد کنید.