آموزش حلوای مرمری

حلوای مرمری، یکی از حلواهای ویژه و زیبا است. این حلوای خوشمزه ظاهری شبیه سنگ مرمر دارد و به همین دلیل به آن حلوا مرمری می‌گویند. این نوع حلوا به عنوان حلواهای بوتیکی شناخته می‌شود. اگر نمی‌دانید که حلوای بوتیکی چیست، با ما همراه باشید تا هم با این نوع حلوا و هم با خود حلوای مرمری آشنا شوید. در دنیای امروز، حلوای بوتیکی تنوع بسیار زیادی دارد و در واقع، یک نوع حلوا مدرن به حساب می‌آید. این حلوا به صورت‌های جدید و رنگارنگ سرو می‌شود، مثلاً آن را با ماسوره تزیین می‌کنند یا با قاشق و رولت‌سازی که یک روش خلاقانه برای پذیرایی است و مهمان‌ها را شگفت‌زده می‌کند. قالب‌های حلوای بوتیکی معمولاً سیلیکونی هستند و در این روش، حلوای شما با بافتی منسجم و پودری شکل آماده می‌شود.

مواد لازم حلوای مرمری
آرد سفید ۱۲۰ گرم
آرد نخودچی 70 گرم
پودر قند یا پودر شکر 60 گرم
کره ۱۰۰ گرم
شکلات سفید 90 گرم
شکلات تلخ یا کاکائویی 70 گرم
پودر زنجبیل 1 قاشق مربا خوری
پودر دارچین نصف قاشق مربا خوری

دستور پخت حلوای مرمری

مرحله اول

برای اینکه یک حلوای خوشمزه و لذیذ داشته باشید، در مرحله اول باید دقت کنید. آرد خود را به خوبی به مدت 25 دقیقه تفت دهید. این کار باعث می‌شود بوی خام آرد گرفته شود.

مرحله دوم

اما توجه داشته باشید که رنگ آرد نباید تغییر کند و بهتر است این کار را با یک قاشق چوبی انجام دهید. وقتی آرد سفید خوب تفت خورد، آن را از تابه بردارید و آرد نخودچی را در تابه بریزید و به مدت 10 دقیقه با حرارت مناسب تفت دهید.

مرحله سوم

در حین تفت دادن آرد، کره را از فریزر بیرون بیاورید تا به دمای اتاق برسد و شکلات‌ها را نیز به روش بن‌ماری ذوب کنید و کنار بگذارید. نکته مهم این است که باید آرد را سه بار الک کنید.

مرحله چهارم

الک کردن آرد باعث می‌شود که وقتی حلوا پخته شد، آرد گلوله نشود و کیفیت کار شما بالا بماند. پس همیشه این نکته را به یاد داشته باشید. پس از تفت دادن آردها، آنها را با یکدیگر مخلوط کنید.

مرحله پنجم

سپس به آرامی و به صورت تدریجی آرد را الک کنید. این کار را سه بار تکرار کنید. دوباره به تابه برگردید و آردها را درون تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید. کره‌ای که از قبل بیرون آورده‌اید اکنون به دمای اتاق رسیده است.

“`

مرحله ششم

در این مرحله، 100 گرم کره را به آرد اضافه کنید و به مدت حدود 5 دقیقه آن را با هم تفت دهید. باید اجازه دهید که آرد و کره با هم خوب مخلوط شوند. در این زمان، آرد به حالتی نرم و پودری درمی‌آید.

مرحله هفتم

حالا باید پودر شکر یا پودر قند را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد به یک شکل درآیند. سپس، حلوا را با یک ترازوی آشپزخانه وزن کنید و به دو قسمت تقسیم کنید. این کار به این دلیل است که می‌خواهیم هر دو بخش طعم متفاوتی بگیرند.

مرحله هشتم

در اینجا، به یکی از قسمت‌ها شکلات سیاه ذوب شده به همراه پودر دارچین اضافه کنید و به قسمت دیگر، شکلات سفید ذوب شده به همراه پودر زنجبیل بیفزایید. سپس، هر دو مخلوط را خوب هم بزنید تا دو رنگ و دو طعم متمایز داشته باشید.

مرحله نهم

مراقب باشید که هر دو نوع حلوا را تنها 2 یا 3 بار به آرامی هم بزنید. سپس، سریعاً و به آرامی آن‌ها را در قالب مورد نظر بریزید تا لایه لایه شکل بگیرند و طرح زیبا و مرمری ایجاد شود.

مرحله دهم

به یاد داشته باشید که اگر خیلی هم بزنید، امکان دارد رنگ‌ها مخلوط شوند و لبه‌های بین آن‌ها مشخص نباشد. پس در هم زدن احتیاط کنید و به دستور عمل توجه داشته باشید. همچنین باید به سرعت عمل کنید؛

مرحله یازدهم

چرا که اگر مواد حین ریختن به داخل قالب سفت شود، دیگر این لایه‌ها به خوبی ایجاد نخواهند شد. کلید اصلی در این کار، نرم بودن حلوا است. بعد از اینکه حلوا را ریختید، بگذارید خوب سرد شود و حالا می‌توانید آن را میل کنید.

مرحله دوازدهم

برای زیباتر شدن حلوا، می‌توانید آن را به شکل‌های مختلف تزئین کنید و در قالب‌های سیلیکونی بریزید تا شکل بگیرد. همچنین می‌توانید بین لایه‌ها از مغزیجات استفاده کنید تا حلوا خوشمزه‌تر و مغزدارتر شود.