آموزش حلوای هل و زنجبیل
حلوای هل و زنجبیل یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلف درست میشود. اگر میخواهید روش تهیه این حلوا را به راحتی یاد بگیرید، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم حلوای هل و زنجبیل | |
آرد سفید | ۲ لیوان |
آرد نخودچی | ۱ لیوان |
کره | ۱۰۰ گرم |
روغن جامد | ¼ پیمانه |
پودر قند | ۱ و ¼ پیمانه |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | ۲ قاشق غذاخوری |
جوزهندی | ½ قاشق چایخوری |
مغز گردو | به مقدار دلخواه |
آموزش حلوای هل و زنجبیل
مرحله اول
برای درست کردن حلوای هل و زنجبیل، ابتدا آرد را در یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا آرد را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله دوم
پس از این مدت، آرد نخودچی را به تابه اضافه میکنیم و ۵ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه میدهیم. سپس کره و روغن جامد را به تابه بیفزایید و حدود ۱۰ دقیقه دیگر مواد را تفت دهید.
مرحله سوم
وقتی آردها و ترکیب روغن و کره به خوبی مخلوط شدند، تابه را از روی حرارت بردارید تا مواد کمی خنک شوند. سپس پودر قند را روی مخلوط الک کنید و با دست ترکیب کنید تا خوب مخلوط شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، مغز گردو را خرد کنید و همراه با پودر زنجبیل، پودر هل و پودر جوزهندی به مواد اضافه کنید. دوباره با دست مخلوط کنید و ورز بدهید تا مواد به خوبی ترکیب شوند و یکدست شوند.
مرحله پنجم
حالا یک ظرف مناسب به شکل مربع یا مستطیل را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس حلوا را در ظرف بریزید و با دست کاملاً فشرده کنید تا تمام سطح ظرف به صورت یکنواخت پر شود.
مرحله ششم
پس از فشردن حلوا، آن را با چاقو برش بزنید و داخل یخچال بگذارید. بعد از ۲ ساعت حلوا را از یخچال بیرون بیاورید و در ظرف مورد نظر بخاطر سرو کردن بچینید.