آموزش حلوای گردویی گرگان
حلوای گردویی گرگان یکی از انواع حلواهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که خاص شهر گرگان میباشد. اگر میخواهید طرز تهیه این حلوا را قدم به قدم یاد بگیرید، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه حلوای گردویی گرگان | |
برنج نیم دانه ایرانی | ۳ لیوان |
گردوی کوبیده شده | ۱ لیوان |
شکر | ۱ کیلوگرم |
روغن مایع | ½ لیوان |
آموزش تهیه حلوای گردویی گرگان
مرحله اول
برای شروع تهیه حلوای گردویی، اول روغن را داخل یک تابه بزرگ بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. سپس ۱ لیوان شکر را با مغز گردوی کوبیده شده به روغن گرم اضافه کنید و آنها را کمی سرخ کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، باید مواد را آنقدر تفت دهید که رنگ شکر کمی تغییر کند. در اینجا مهم است که مراقب باشید شکر و گردو نسوزند. وقتی رنگ شکر تغییر کرد، برنج را به تابه اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
مرحله سوم
در این مرحله ۸ لیوان آب به مخلوط اضافه کنید و بگذارید تا مواد حلوای شما بپزند. حتماً در حین پخت، اگر آب حلوا کم شد، دو لیوان آب و کمی شکر به آن اضافه کنید. شکر باقیمانده را باید در سه مرحله با مقداری آب بگذارید.
مرحله چهارم
حلوای شما باید آنقدر بپزد تا رنگ آن قهوهای تیره شود. در انتهای پخت، میتوانید به دلخواه کمی گردوی خرد شده به حلوا اضافه کنید، به طوری که گردوها زیر دندان حس شوند.
مرحله پنجم
نکتهای که باید به آن توجه کنید این است که حلوای خود را به صورت مداوم هم بزنید و مدتی از آن غافل نشوید، زیرا ممکن است بسوزد. وقتی حلوای شما از دیوارههای تابه جدا شد، تقریباً در آخرین مراحل پخت است.
مرحله ششم
در پایان پخت، اگر دوست داشتید، میتوانید کمی روغن به حلوا اضافه کنید تا براق و خوشرنگ شود. در نهایت، حلوای خود را در یک سینی لبهدار بریزید تا خنک شود و سپس به دلخواه برش بزنید.