آموزش حلوا خرمایی
حلوا خرمایی یکی از حلواهای خوشمزه و پر انرژی ایرانی است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. این حلوا یکی از دسرهای مورد علاقه در مراسمهای خاص مانند مراسم ختم است. حلوا خرما علاوه بر خوشمزگی، به دلیل داشتن خرما، بسیار مغذی بوده و میتواند به افزایش انرژی بدن کمک کند. همچنین در این حلوا از ادویهجاتی مانند دارچین و زنجبیل استفاده میشود که طعم آن را خوشایندتر میکند. برای یادگیری طرز تهیه این دسر خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم حلوای خرما | |
خرما | 300 گرم |
آرد گندم | 150 گرم |
روغن مایع | 75 گرم |
دارچین و زنجبیل | به مقدار کافی |
دستور پخت حلوای خرمایی
مرحله اول
ابتدا آرد را الک کرده و در یک تابه مناسب میریزیم. سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و آرد را به خوبی تفت میدهیم تا بوی خامی آن از بین برود.
مرحله دوم
هنگام تفت دادن آرد باید مراقب باشیم چون آرد خیلی زود میسوزد. اگر آرد بسوزد، رنگ و طعم حلوا خراب میشود.
مرحله سوم
در این مرحله، هستههای خرما را جدا کرده و پوست آنها را نیز میگیریم. بعد از تفت دادن آرد به خوبی، خرماها را به تابه اضافه کرده و با آرد مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم
آرد و خرما را تفت میدهیم تا وقتی که حالت خمیری به خود بگیرد. سپس 1 قاشق غذاخوری دارچین و 1 قاشق غذاخوری زنجبیل به مخلوط اضافه کرده و همه چیز را خوب هم میزنیم تا هماهنگ شوند.
مرحله پنجم
اگر تمایل ندارید طعم ادویهها زیاد باشد، میتوانید مقدار آن را نصف کنید. پس از این که مواد با هم خوب مخلوط شدند، حلوا باید از دیوارههای تابه جدا شود.
مرحله ششم
بعد از آماده شدن حلوا، آن را داغ در ظرفی که برای سرو انتخاب کردهایم میریزیم و صاف میکنیم. بسته به سلیقهتان میتوانید حلوا را با چیزهایی مثل پودر نارگیل و مغز گردو تزیین کرده و سرو کنید.