آموزش حلوا نسکافه ای

حلوا نسکافه‌ای یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که می‌توان روش‌های مختلفی برای تهیه آن داشت. ظاهر این حلوای زیبا با حلوای‌های معمولی چندان تفاوتی ندارد، اما به‌خاطر استفاده از نسکافه، رنگ آن خیلی جذاب و چشم‌نواز است و می‌توان آن را به شکل بوتیکی درست کرد. طعم این حلوا بسیار خاص است و برای کسانی که به طعم نسکافه علاقه دارند، گزینه مناسبی به‌حساب می‌آید. اگر می‌خواهید این حلوا را برای مراسم‌های خود درست کنید، پیشنهاد می‌کنیم یک حلوا دیگر با رنگ روشن مثل حلوای هویج هم داشته باشید تا زیبایی بیشتری داشته باشید. برای یادگیری این دستور پخت خوشمزه، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم حلوای نسکافه
آرد سفید 1 پیمانه (150 گرم)
شکر 220 گرم (1 پیمانه)
نسکافه 2 قاشق غذاخوری
آب 1 پیمانه
آب جوش ¼ پیمانه
پودر هل ½ قاشق چایخوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
کره یا روغن جامد 50 گرم
روغن مایع یک سوم پیمانه

دستور پخت حلوای نسکافه

مرحله اول

برای درست کردن حلوا نسکافه خوشمزه، اول شکر را در یک قابلمه می‌ریزیم و آب را به آن اضافه می‌کنیم. قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و با قاشق آرام هم می‌زنیم تا شکر کاملاً در آب حل شود.

مرحله دوم

سپس نسکافه را در آب جوش می‌ریزیم و با قاشق خوب مخلوط می‌کنیم. در این مرحله، پودر هل را به مخلوط آب و شکر در حال جوش اضافه می‌کنیم و بعد از آن گلاب و نسکافه را هم می‌ریزیم.

مرحله سوم

اجازه می‌دهیم مخلوط کمی بجوشد و بعد قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم. در ادامه، آرد را در یک تابه می‌ریزیم و با حرارت بسیار ملایم تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن کاملاً از بین برود.

مرحله چهارم

حالا کره و روغن مایع را به آرد اضافه می‌کنیم و به‌طور مداوم هم می‌زنیم تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. سپس شربتی که در ابتدا درست کرده‌ایم را کم‌کم اضافه می‌کنیم و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا حلوا به تدریج منسجم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله، حلوا باید کمی سفت شود. زمانی که دسته تابه را می‌گیریم و آن را بلند می‌کنیم، حلوا باید به‌طور خفی به سوی بالا و پایین حرکت کند و از دیواره‌های تابه جدا شود.

مرحله ششم

در آخر، حلوا را داخل ظرف مورد نظر می‌ریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می‌کنیم. سپس می‌توانیم آن را به هر شکلی که دوست داریم تزئین کنیم و از مغزها یا گل‌ها استفاده کنیم. نوش جان!