آموزش حلیم بادمجان

حلیم بادمجان یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. این غذا به لطف مواد گوناگونی که می‌توانید استفاده کنید، بسیار قابل تنوع است. برای نمونه، می‌توانید به‌جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کنید یا حتی آن را بدون گوشت درست کنید. در ادامه، با رضیم همراه باشید تا آموزش گام به گام حلیم بادمجان را مشاهده کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۳۰۰ گرم
گوشت سردست ۳۰۰ گرم
برنج ۱۰۰ گرم
عدس ۵۰ گرم
سیر ۴ حبه
پیاز ۳ عدد متوسط
کشک ۱۰۰ گرم
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
روغن و زردچوبه به اندازه کافی

آموزش حلیم بادمجان

مرحله اول

برای تهیه حلیم بادمجان خوشمزه، یکی از پیازها را پوست می‌گیریم، می‌شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت ریز خرد می‌کنیم. سپس یک قابلمه را روی حرارت کم می‌گذاریم و مقداری روغن در آن می‌ریزیم تا کمی داغ شود.

مرحله دوم

پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا کمی نرم شود. سپس گوشت شسته شده را به آن اضافه کرده و کمی زردچوبه و فلفل سیاه روی مواد می‌ریزیم. تا رنگ گوشت خوب تغییر کند، مواد را به‌خوبی تفت می‌دهیم.

آموزش حلیم بادمجان

حالا حدوداً ۶ تا ۷ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می‌کنیم و درب آن را می‌گذاریم. در ابتدا حرارت را زیاد می‌کنیم تا آب به جوش بیاید و بعد حرارت را خیلی کم می‌کنیم تا گوشت به‌خوبی پخته شود. در این حین، بادمجان‌ها را پوست می‌گیریم.

مرحله چهارم

در این مرحله، بادمجان‌ها را می‌شوییم و در آبکش می‌گذاریم تا آب اضافه آن‌ها خارج شود. یک تابه را روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن در آن می‌ریزیم. بادمجان‌ها را از وسط نصف کرده و در تابه قرار می‌دهیم تا سرخ شوند.

مرحله پنجم

وقتی یک طرف بادمجان‌ها سرخ شد، آن‌ها را برمی‌گردانیم تا طرف دیگرشان هم سرخ شود. بادمجان‌های سرخ شده را در یک بشقاب قرار داده و کنار می‌گذاریم. وقتی گوشت حدود ۲ ساعت پخته شد، به آن سر می‌زنیم و تست می‌کنیم.

آموزش حلیم بادمجان

در این مرحله، می‌توانید بادمجان‌های سرخ‌شده را به مخلوط گوشت و آب اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. سپس بگذارید تا همه مواد به خوبی بپزند و جا بیفتند. در آخر ادویه‌ها و نعناع خشک را به آن اضافه کرده و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید.