طرز تهیه حمص با گوشت
حمص با گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در کشورهای عربی است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری طرز تهیه این غذای خوشمزه به صورت مرحله به مرحله، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نخود پخته | ۱ لیوان بزرگ معادل ۳۰۰ گرم |
ارده | یک سوم پیمانه |
سیر | ۴ حبه |
آب لیمو ترش تازه | ۵ قاشق سوپ خوری |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
فیله گوساله | ۲۰۰ گرم |
کره یا روغن | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا | به مقدار لازم |
طرز تهیه حمص با گوشت
مرحله اول
برای تهیه حمص با گوشت، ابتدا نخود را در یک کاسه با آب بریزید و اجازه دهید یک شب خیس بخورد. اگر میخواهید نفخ نخود کمتر شود، هر چند ساعت یکبار آب سیاه شده را عوض کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، گوشت گوساله را به قطعات کوچکی برش دهید. سپس در یک تابه کمی کره و روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
مرحله سوم
اکنون ۱ یا ۲ حبه سیر رنده شده اضافه کنید. سپس نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را اضافه کنید تا گوشت طعم بگیرد. حالا ۱ لیوان آب اضافه کرده و بگذارید گوشت کاملاً بپزد و نرم شود.
مرحله چهارم
نخود را آبکشی کرده و با چند لیوان آب در زودپز بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. پس از پختن، نخودها را آبکش کرده و پوست آنها را جدا کنید که به راحتی کنده میشود.
مرحله پنجم
نخود آماده شده را در دستگاه غذاساز بریزید و آن را تا حد ممکن له کنید. سپس ارده، کمی نمک، دو حبه سیر رنده شده و آب لیموی تازه را اضافه کنید تا به حالت کرمی و نرم برسید. در آخر مقداری نمک و آبلیمو را به آن بیفزایید.
مرحله ششم
حمص را در یک کاسه بریزید، روی آن را کمی صاف کنید و با پشت قاشق در وسط آن یک گودی کوچک ایجاد کنید (شبیه یک حوض کوچک). گوشت پخته شده را در وسط گودالی که درست کردهاید قرار دهید و روی آن را با روغن زیتون پر کنید و آماده سرو باشد.