خاگینه مغزدار

خاگینه مغزدار یکی از شیرینی‌های ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این شیرینی خوشمزه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ ۴ عدد
ماست ۴ قاشق غذاخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
آرد ۶ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
مغز گردو ۸ عدد
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت
شکر ۱ لیوان
آب ۱٫۵ لیوان
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
هل ۲ عدد

طرز تهیه خاگینه مغزدار

مرحله اول

برای شروع، ابتدا شربت را آماده می‌کنیم. برای این کار شکر و آب را داخل یک قابلمه می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم تا شکر در آب حل شود و شربت شروع به جوشیدن کند.

مرحله دوم

وقتی شربت جوشید، هل و زعفران دم کرده را به آن اضافه می‌کنیم و قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم تا شربت خنک شود. حالا برای تهیه خمیر خاگینه، تخم‌مرغ‌ها را همراه با وانیل در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله، تخم‌مرغ‌ها را با همزن یا چنگال خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس ماست و بکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم تا همه مواد خوب ترکیب شوند.

مرحله چهارم

حالا آرد را الک کرده و به آرامی روی مواد می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم تا همه چیز یکدست شود. اگر مایل باشید…
“`

مقداری زعفران دم کرده هم به مخلوط اضافه می‌کنیم تا خاگینه رنگی طلایی و زیبا بگیرد.

مرحله پنجم

برای درست کردن قسمت میانی خاگینه، گردوی خرد شده را با دارچین مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. اگر دوست داشته باشید، می‌توانید کمی گل خشک هم به این مخلوط اضافه کنید. بعد از آن، یک تابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن داخلش می‌ریزیم تا چرب شود.

مرحله ششم

حالا نیمی از مایه خاگینه را در تابه می‌ریزیم و درب تابه را می‌گذاریم تا به مدت ۵ دقیقه بپزد و خودش را بگیرد. سپس مواد میانی را به طور یکنواخت روی مایه خاگینه می‌ریزیم. ادامه مایه خاگینه را نیز روی این مواد می‌ریزیم.

مرحله هفتم

حالا دوباره درب تابه را می‌گذاریم تا خاگینه بپزد. بعد از چند دقیقه، خاگینه را برمی‌گردانیم تا هر دو طرفش خوب سرخ شود. سپس شربت خنک‌شده را روی خاگینه می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم شربت جذب خاگینه شود.