“`html
آموزش خمیر پیتزا نیویورکی
پیتزا یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در سطح جهانی است که ریشه آن به ایتالیا برمیگردد. پیتزا از ترکیب یک لایه نان، سس و پنیر تهیه میشود. میتوان خمیر پیتزا را آماده خرید، اما بهتر است که آن را خودمان در خانه درست کنیم. در این دستور، روش تهیه خمیر پیتزا نیویورکی را میآموزید. شما میتوانید مواد روی پیتزا را به سلیقه خود انتخاب کنید. برای دیدن آموزش کامل و مراحل دقیق تهیه خمیر پیتزا نیویورکی، تا پایان با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم خمیر پیتزا نیویورکی | |
آب گرم | یک و یک چهارم پیمانه |
مایه خمیر | نصف قاشق چای خوری |
عسل | ۱ قاشق چای خوری |
نمک (ترجیحا دریایی) | نصف قاشق غذا خوری |
آرد نان | ۳ و یک سوم پیمانه |
آموزش خمیر پیتزا نیویورکی
مرحله اول
برای درست کردن خمیر پیتزای خوشمزه به سبک نیویورکی، ابتدا آب گرم، عسل، نمک و مایه خمیر را در یک کاسه مخلوط کنید. سپس درب کاسه را ببندید و بگذارید ۵ دقیقه بماند تا مایه خمیر عمل بیاید.
مرحله دوم
حالا آرد را در یک کاسه دیگر بریزید. سپس مرکز آرد را گود کرده و مخلوط آب و مایه خمیر عمل آمده را به آن اضافه کنید. خمیر را به مدت دو دقیقه ورز دهید و بعد روی آن را بپوشانید. حالا خمیر باید به مدت پنج ساعت در دمای اتاق استراحت کند.
مرحله سوم
زمانی که خمیر خوب استراحت کرده و حجم آن دو برابر شد، آن را به آرامی فشار دهید تا پف آن خالی شود. سپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. با این مقدار خمیر میتوانید تقریباً ۸ کاسه پیتزا درست کنید.
مرحله چهارم
هر کدام از خمیرها را در ظرفهای جداگانه قرار دهید و روی آنها را با سلفون بپوشانید. بگذارید برای یک شب در یخچال بمانند. خمیر پیتزا نیویورکی شما آماده است. یک ساعت قبل از استفاده آن را از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسد.
مرحله پنجم
فر را روی دمای ۲۷۹ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. یکی از خمیرها را روی سطح آرد پاشی شده باز کنید به طوری که لبههای آن به خوبی شکل بگیرد. سس سفید را روی خمیر بزنید و پنیر موتزارلا را روی آن بریزید. حالا پیتزا را درون فر بگذارید.
مرحله ششم
دمای فر را به ۲۵۰ درجه کاهش دهید و بگذارید حدود ۲۰ دقیقه بپزد. بهتر است از وردنه برای باز کردن خمیر استفاده نکنید، چون در این مدل، وسط خمیر باید نازکتر از لبهها باشد. همچنین بهتر است خمیر را روی ظرف داغی که قبلاً در فر گرم کردهاید، قرار دهید.