آموزش خوراک جگر
خوراک جگر که به نام جغور بغور نیز شناخته میشود، یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است. این غذا معمولاً با انواع مواد تهیه میشود. اگر دوست دارید این خوراک خوشمزه را یاد بگیرید، ادامه مطلب را بخوانید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
دل و جگر گوسفندی | ۶۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۲ عدد درشت |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت خوراک جغور بغور
تفت دادن پیاز
برای تهیه جغور بغور مجلسی، اول پیاز را به صورت خلالی و درشت خرد کرده و با کمی روغن در تابه تفت میدهیم تا نرم و سبک شود. سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه میکنیم.
اضافه کردن دل و جگر به تابه
در ادامه پیاز و ادویهها را یک یا دو دقیقه دیگر تفت میدهیم تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس دل و جگر را خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت میدهیم تا رنگ آنها تغییر کند.
اضافه کردن قارچ، گوجهفرنگی و فلفل دلمهای
در این مرحله، قارچ را به صورت اسلایس خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم و چند دقیقه تفت میدهیم تا آب اضافی قارچ بخار شود. سپس، گوجهفرنگی و فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد کرده و به مخلوط اضافه میکنیم.
سرو
پس از اینکه مواد خوب تفت خوردند و آب اضافی تابه تبخیر شد، نمک و فلفل سیاه را اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم تا غذا به روغن بیفتد. سپس خوراک را در ظرف مورد نظر سرو کرده و با نان تازه نوش جان کنید.
نکته مهم
نکته مهم این است که این خوراک خوشمزه به طور سنتی فقط با دل و جگر، گوجهفرنگی و پیاز درست میشود و استفاده از سبزیجاتی مانند فلفل دلمهای یا قارچ اختیاری است.
نکات پخت خوراک جگر
جغور بغور رستورانی
برای اینکه خوراک جگر شما طعم بهتری داشته باشد مثل رستورانیها، حتماً از دل و جگر تازه استفاده کنید و هرگز از دل و جگر منجمد استفاده نکنید. همچنین، بهتر است از دل و جگر گوسفندی برای تهیه این غذا استفاده نمایید.