آموزش خوراک قارچ و بادمجان

خوراک قارچ و بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه بین‌المللی است که با مواد مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری روش تهیه این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۲ عدد بزرگ
قارچ ۴۰۰ گرم
پیاز سفید ۱ عدد بزرگ
پیاز قرمز ۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه‌ای سبز ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
فلفل قرمز و آویشن به مقدار لازم

دستور پخت خوراک قارچ و بادمجان

پوست کندن بادمجان ها

برای تهیه خوراک قارچ و بادمجان، ابتدا بادمجان‌ها را پوست کنده و به صورت مکعبی کوچک خرد می‌کنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی روغن در آن می‌ریزیم.

سرخ کردن بادمجان ها

بادمجان‌های خرد شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی سرخ می‌کنیم و بعد کنار می‌گذاریم. قارچ‌ها را هم پوست کنده یا با دستمال تمیز کرده و به صورت ورقه‌ای خرد می‌کنیم.

تفت دادن پیاز ها

فلفل دلمه‌ای‌ها را به صورت نگینی خرد کرده و کنار می‌گذاریم. سپس در تابه کمی روغن اضافه می‌کنیم و پیازها را به صورت خلالی درشت خرد کرده و تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شوند.

تفت دادن قارچ و فلفل دلمه‌ای

وقتی که پیازها نرم شدند، سیر را رنده کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. سپس بعد از یک دقیقه، قارچ و فلفل دلمه‌ای را به تابه می‌افزاییم و چند دقیقه تفت می‌دهیم تا سبزیجات کمی سرخ شوند.

مخلوط کل مواد

حالا بادمجان‌های سرخ شده را به مخلوط اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم تا تمام مواد با هم ترکیب شوند. سپس طعم خوراک را می‌چشیم تا ببینیم نیاز به افزودن چیزی دارد یا نه.

افزودن ادویه

در این مرحله، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و آویشن را به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را به خوبی ترکیب می‌کنیم. سپس خوراک را داخل ظرف مناسب می‌کشیم و آن را به همراه نان یا برنج سرو می‌کنیم.