آموزش خوراک لوبیا سفید

خوراک لوبیا سفید یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه آن، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا سفید ۴ پیمانه
پیاز ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه و روغن به میزان لازم

دستور پخت خوراک لوبیا سفید

مرحله اول

برای شروع تهیه خوراک لوبیا سفید، ابتدا لوبیاها را از شب قبل در یک کاسه بزرگ قرار می‌دهیم و روی آنها آب می‌ریزیم تا حداقل یک بند انگشت بالاتر از لوبیا باشد. در صورت امکان چند بار آب را عوض می‌کنیم.

مرحله دوم

بعد از اینکه لوبیاها نرم شدند، آنها را آبکشی کرده و در یک قابلمه می‌ریزیم. سپس ۴ پیمانه آب به قابلمه اضافه کرده، آن را روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب زود به جوش بیاید.

مرحله سوم

وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم کرده و اجازه می‌دهیم لوبیاها بپزند. در وسط پخت، فلفل قرمز تند یا معمولی به مقدار دلخواه به قابلمه اضافه می‌کنیم تا با لوبیاها بپزد.

مرحله چهارم

بعد از یک تا دو ساعت که لوبیاها پخته شدند، پیازها را خرد کرده (به صورت نگینی یا خلالی) و در یک تابه با مقداری روغن داغ می‌کنیم.

مرحله پنج‌ام

وقتی روغن داغ شد، پیازهای خرد شده را به تابه اضافه می‌کنیم و چند دقیقه آنها را تفت می‌دهیم تا طلایی و نرم شوند. در این مرحله نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به تابه می‌افزاییم.

مرحله ششم

سپس کمی دیگر تفت می‌دهیم تا ادویه‌ها با پیاز خوب مخلوط شوند، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم تا خامی‌اش گرفته شود. سپس این مخلوط را به قابلمه لوبیا اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

اکنون بعد از اضافه کردن مخلوط پیاز و رب گوجه فرنگی، باید صبر کنیم تا خوراک جا بیفتد. برای لعاب دادن به خوراک می‌توانیم کمی آرد را تفت داده و به خوراک اضافه کنیم. در نهایت این خوراک خوشمزه را با نان سرو می‌کنیم.