آموزش خوراک مرغ با سس سویا

خوراک مرغ با سس سویا و پیازچه یکی از غذاهای خوشمزه‌ای است که با ترکیبی خوشبو و خوش‌طعم از مواد اولیه تهیه می‌شود. با این دستور پخت می‌توانید یک غذای ساده و دلچسب را برای خانواده تهیه کنید و به آشپزی آسیایی خوش بگذرانید. این غذا برای کسانی که به دنبال تنوع در میز شام خود هستند، بسیار مناسب است.

برای تهیه خوراک مرغ با سس سویا و پیازچه، ابتدا سینه مرغ را طعم‌دار کرده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس پیازچه‌ها را در روغن کنجد سرخ کنید و بعد مرغ طعم‌دار شده را اضافه کنید. بعد از اینکه مرغ سرخ شد، سیر، زنجبیل و بادام زمینی بو داده شده را به آن اضافه کنید. در انتها، نشاسته ذرت را با کمی آب جوش مخلوط کرده و به خوراک اضافه کنید تا سس غلیظی درست کرده و خوراک آماده سرو شود.

مواد مقدار
سینه مرغ ۱ عدد
سویا سس ۵ قاشق غذاخوری
پیازچه حلقه شده ۱ پیمانه
سس فلفل تند ۱ الی ۲ قاشق سوپ‌خوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه ۲ قاشق غذاخوری
روغن کنجد ۱/۴ پیمانه
بادام زمینی بو داده ۱/۲ پیمانه
سیر ۴ حبه

آموزش خوراک مرغ با سس سویا

مرحله 1: آماده‌سازی و مزه‌دار کردن مرغ

در مرحله اول، سینه مرغ را جدا کرده و به شکل مکعبی یا نوارهای باریک برش بزنید. سپس مرغ را در یک کاسه بزرگ ریخته و با ۵ قاشق غذاخوری سویا سس و ۱ تا ۲ قاشق سوپ‌خوری سس فلفل تند خوب مخلوط کنید. روی کاسه را بپوشانید و بگذارید برای یک ساعت در یخچال بماند تا مرغ مزه‌دار شود.

مرحله 2: تفت دادن پیازچه

پیازچه‌های برش‌خورده را در یک تابه مناسب با مقدار کمی روغن کنجد سرخ کنید تا کمی نرم شوند.