آموزش خوراک مرغ و بادام هندی

خوراک مرغ و بادام هندی یکی از غذاهای خوشمزه و ساده است که به روش‌های مختلف درست می‌شود. برای یادگیری دستور پخت کامل و مرحله‌ای خوراک مرغ و بادام هندی، تا انتهای این مطلب با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
سفید تخم مرغ ۳ عدد
نشاسته ذرت ۲ قاشق چایخوری
حریره سیر ۲ حبه
شکر قهوه ای ۱ قاشق مرباخوری
سرکه سیب ۱ قاشق مرباخوری
روغن آفتابگردان ۳ قاشق سوپخوری
استاک مرغ ⅔ پیمانه
بادام هندی نمکی و بو داده ½ پیمانه
فلفل قرمز و نمک از هر کدام ½ قاشق چایخوری

آموزش خوراک مرغ و بادام هندی

مرحله اول

برای درست کردن خوراک مرغ و بادام هندی خوشمزه، اول سفیده تخم مرغ را در یک کاسه مناسب بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا حالت لختگی آن از بین برود. سپس نشاسته ذرت و نمک را اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا سفیده تخم مرغ را دوباره خوب هم بزنید تا مخلوط شود. بعد سینه مرغ را به اندازه دلخواه خرد کرده و به کاسه اضافه کنید. کاسه را در یخچال بگذارید تا مرغ کمی استراحت کند.

مرحله سوم

در مرحله بعد، شکر قهوه‌ای، سرکه سیب، حریره سیر، و استاک مرغ را با هم مخلوط کنید. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم بگذارید و مقداری روغن مایع در آن بریزید تا روغن گرم شود.

مرحله چهارم

حالا مخلوط شکر قهوه‌ای را به تابه اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شکر حل شده و سس یکدست شود. سپس یک تابه دیگر را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم

حالا فیله‌های مرغ را در تابه بچینید و خوب سرخ کنید. سپس سس را به تابه اضافه کنید و بگذارید سس غلیظ شود. در نهایت بادام هندی بو داده را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.

مرحله ششم

بعد از آماده شدن، تابه را از روی حرارت بردارید. خوراک مرغ و بادام هندی را در ظرف دلخواه بکشید و کمی گشنیز خرد شده روی آن بپاشید و سرو کنید. نوش جان.