آموزش خوراک میگو
خوراک میگو یکی از غذاهای خوشمزه دریایی است که به روشهای مختلفی درست میشود. برای یادگیری این دستور پخت، با مجله آنلاین رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
میگو | ۵۰۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۵ عدد |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
زنجبیل | ۱ تکه کوچک |
سیر | ۲ حبه |
زعفران دمکرده | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
روغن و زردچوبه | به مقدار لازم |
دستور پخت خوراک میگو
تفت و خرد کردن پیاز و فلفل دلمهای
ابتدا پیاز و فلفل دلمهای را به شکل خلالی درشت خرد میکنیم. اگر دوست ندارید پیاز را زیر دندان حس کنید، آن را به صورت ریز خرد کنید. سپس آنها را با کمی روغن در یک تابه مناسب تفت میدهیم تا پیاز کمی نرم و رنگش قهوهای شود.
افزودن ادویه
در این مرحله مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا پیاز و فلفل با ادویهها خوب مخلوط شوند. سپس پوست گوجهفرنگیها را گرفته و آنها را خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم.
اضافه کردن میگو
پس از اینکه گوجهفرنگیها آب خود را پس دادند، سیرها و زنجبیل را رنده کرده و به همراه زعفران دمکرده به تابه اضافه میکنیم. سپس همه مواد را خوب مخلوط میکنیم تا ادویهها با سایر مواد ترکیب شوند. در ادامه میگوهای پاک شده را به تابه اضافه میکنیم.
پخت میگو
در این مرحله درب تابه را میگذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه میگوها به خوبی بپزند. هر چند دقیقه یک بار مواد را کمی هم میزنیم تا نسوزند. پس از اینکه میگو پخت، خوراک را داخل ظرف مورد نظرمان میکشیم و با نان یا برنج سرو میکنیم.
نکته مهم
اگر به بوی غذاهای دریایی حساسیت دارید، پیشنهاد میکنیم این خوراک را یک بار هم که شده درست کنید. زیرا پس از آماده شدن، اصلاً بوی زهم میگو را احساس نخواهید کرد. این خوراک ممکن است ظاهر زیبایی نداشته باشد، اما طعمش فوقالعاده است.