آموزش خوراک گل کلم

خوراک گل کلم یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری این آموزش آشپزی ادامه مقاله را بخوانید و با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۱ عدد کامل
پیاز ۲ عدد بزرگ
سیر ۳ حبه
گل کلم ۱ عدد کوچک
گوجه فرنگی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت خوراک گل کلم

مرحله اول

برای تهیه خوراک گل کلم مجلسی، ابتدا مرغ را به تکه‌های کوچکتر برش می‌زنیم و کنار می‌گذاریم. سپس پیازها را به شکل ریز خرد کرده و با کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می‌دهیم تا پیاز شفاف شود.

مرحله دوم

در این مرحله، سیر را ریز خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. سیر را تنها تا زمانی تفت می‌دهیم که عطرش بیرون بیاید، سپس تکه‌های مرغ را به تابه می‌فزاییم و خوب تفت می‌دهیم تا کاملا سرخ شوند.

مرحله سوم

اکنون مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می‌کنیم و همۀ مواد را با هم تفت می‌دهیم تا یکدست شوند. سپس گوجه فرنگی‌ها را رنده کرده و به تابه می‌ریزیم و خوب تفت می‌دهیم تا آبشان کم شود.

مرحله چهارم

بعد از اینکه آب تابه گرفته شد، رب گوجه‌فرنگی را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا رنگ رب خوب باز شود. سپس یک لیوان آب به تابه می‌افزاییم و اجازه می‌دهیم مواد به خوبی بپزند.

مرحله پنجم

در این مرحله، گل کلم را به قطعات کوچکتر تقسیم کرده و هویج را حلقه‌ای خرد می‌کنیم. سپس سیب‌زمینی‌ها را به چهار قسمت تقسیم کرده و بعد از غلیظ شدن سس به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و به همراه نیم لیوان آب اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم سبزیجات خوب بپزند. وقتی خوراک گل کلم آماده شد، آن را با نان یا برنج سرو می‌کنیم.