“`html
آموزش خورش اسفناج قالی
خورش اسفناج قالی یکی از غذاهای خوشمزه و محلی ایران است که به شمال کشور مربوط میشود. برای یادگیری روش تهیه کامل و قدم به قدم این خورش خوشمزه، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لوبیا سفید | ۱ لیوان |
سیر | ۳ حبه |
آرد برنج | ۲ قاشق غذاخوری |
رب انار ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
گشنیز | ۵۰ گرم |
اسفناج | ۸۰ گرم |
تره | ۵۰ گرم |
شوید | ۵۰ گرم |
نعناع | ۲۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آب نارنج | به مقدار کافی |
روش تهیه خورش اسفناج قالی
مرحله اول
برای درست کردن خورش اسفناج قالی خوشمزه، ابتدا لوبیا سفید را بشویید و به همراه مقداری آب در یک کاسه مناسب بریزید و بگذارید لوبیا یک شب در آب بماند تا خیس بخورد.
مرحله دوم
در این مدت، آب کاسه را چند بار عوض کنید تا نفخ لوبیا کم شود. بعد از آن، سبزیجات خورش که شامل اسفناج، گشنیز، تره، شوید و نعنا هستند را بشویید و داخل آبکش بریزید.
مرحله سوم
حالا سبزیجات را به همراه سیر به صورت ریز خرد کنید و سپس سبزیجات خرد شده را با مقدار زیادی روغن مایع در یک تابه مناسب بریزید و به…
“““html
خوبی تفت میدهیم تا سبزی کاملاً سرخ شود.
مرحله چهارم
بعد، لوبیا سفید را همراه با ۲ قاشق غذاخوری از سبزی سرخ شده در یک قابلمه مناسب میریزیم و ۲ لیوان آب جوش به آن اضافه میکنیم. سپس اجازه میدهیم لوبیا سفید به مدت ۲ ساعت بهخوبی پخته و نرم شود.
مرحله پنجم
پس از اینکه این زمان گذشت، باقیمانده سبزی سرخ شده را به قابلمه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و رب انار ترش به قابلمه میافزاییم و مخلوط میکنیم تا تمام مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله ششم
حالا مقداری آب به قابلمه اضافه کرده و درب آن را میبندیم تا خورشت به مدت ۱ ساعت بهخوبی بپزد و جا بیفتد. بعد از این زمان، کمی آب نارنج به قابلمه اضافه کرده و هم میزنیم تا خوب ترکیب شود.
مرحله هفتم
در ادامه، آرد برنج اعلا را با ۵ قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کرده و به قابلمه اضافه میکنیم تا خورشت لعابدارتر شود. حالا تخممرغها را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا بافت تخممرغها خوب پخش شود.
مرحله هشتم
در این مرحله به خورشت اجازه میدهیم با درب باز به مدت ۱۵ دقیقه بپزد تا کاملاً جا بیفتد و به روغن بیفتد. بعد از این زمان، خورشت را در ظرف مورد نظرمان میکشیم و با کته زعفرانی سرو میکنیم. نوش جان.