آموزش خورش خلال

خورش خلال یکی از خورش‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که به شهر کرمانشاه تعلق دارد. می‌توانید این خورش را با گوشت مرغ یا گوشت قرمز تهیه کنید. برای دیدن دستور آشپزی کامل و مراحل مختلف تهیه خورش خلال، با رضیم همراه باشید.

برای تهیه خورش خلال، در ابتدا گوشت را خوب بشویید و به قطعات کوچک برش دهید. پیازها را به‌صورت ریز خرد کنید و در روغن داغ تفت دهید تا نرم شوند. سپس زردچوبه را اضافه کنید و بعد گوشت‌ها را به قابلمه بریزید تا سرخ شوند. وسط قابلمه را خالی کنید، رب گوجه‌فرنگی را در آن بریزید و برای یک دقیقه تفت دهید. سپس آب جوش اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید و بعد کم کنید تا گوشت‌ها به آرامی پخته شوند. لیمو عمانی‌ها و بادام‌ها را یک ساعت در آب خیس کنید. در پایان، بادام‌ها را با زعفران دم‌کرده مخلوط کنید و به خورشت اضافه نمایید. بگذارید تا جا بیفتد و سپس نوش جان کنید!

مواد لازم برای 4 نفر مقدار مواد
گوشت خورشتی 300 گرم
زرشک سیاه یا قرمز ۱۰۰ گرم
خلال بادام درشت ۲۵۰ گرم
لیمو عمانی ۲ عدد
پیاز ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن و زردچوبه به مقدار کافی

آموزش خورش خلال

مرحله ۱: آماده‌سازی گوشت

در ابتدا گوشت را می‌شوییم ( می‌توانید از ۷۰۰ گرم گوشت مرغ یا بوقلمون به جای گوشت قرمز استفاده کنید) و روی تخته آشپزخانه قرار می‌دهیم. سپس به قطعات مکعبی به اندازه ۲ سانتی‌متر خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله ۲: تفت دادن پیاز

پیازها را پوست کنید و بشویید. آن‌ها را به‌صورت نگینی خرد کنید. سپس یک قابلمه روی حرارت بگذارید و مقداری روغن داخل آن بریزید و اجازه دهید تا روغن داغ شود. سپس پیازها را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و سبک شوند.

مرحله ۳: اضافه کردن گوشت و زردچوبه

بعد از اینکه پیازها نرم شدند، کمی زردچوبه به آن اضافه کنید و سپس قطعات گوشت را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا سرخ شوند.