آموزش خورش داوود پاشا
خورش داوود پاشا یکی از خورشهای معروف ترکیه است که شباهتهایی به خورش فسنجان ما ایرانیها دارد. برای یادگیری این آموزش آشپزی ترکیهای در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
رب انار | ۲ قاشق غذاخوری |
نعناع تازه یا خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
آب جوش | ۲ لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت خورشت داوود پاشا
آماده سازی گوشت
ابتدا یکی از پیازها را رنده کرده و آب آن را با فشار میگیریم. سپس پیاز آبگرفته را در یک کاسه مناسب میریزیم. بعد، گوشت چرخکرده را با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه میکنیم.
ورز دادن
حالا مواد داخل کاسه را خوب ورز میدهیم تا حالت چسبناک و منسجمی پیدا کنند. بعد از اینکه گوشت کاملاً منسجم شد، به اندازه گردو از آن برداشته و دانههای گرد شکل میدهیم.
استراحت دادن
گوشتهای قلقلی را در یک ظرف مناسب میگذاریم و روی آن را با سلفون میپوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. بعد از یک ساعت، یک تابه را روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن داخل آن میریزیم.
تفت پیاز
پیاز باقیمانده را به صورت خرد شده نگینی میزنیم و در تابه تفت میدهیم تا نرم شود. سپس گوشتهای قلقلی را به تابه اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا تمام قسمتهای گوشت سرخ شود.
اضافه کردن رب انار
بعد از سرخ شدن گوشتها، نعناع را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. سپس رب انار را در یک لیوان آب حل کرده و به مواد داخل تابه اضافه میکنیم. حالا صبر میکنیم تا آب به جوش آمده و گوشتها مغزپخت شوند.
سرو
حالا حرارت زیر تابه را کم میکنیم تا خورش به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزد و روغن بیندازد. بعد از آماده شدن خورش داوود پاشا، آن را در ظرف سرو قرار داده و با برنج یا نان میل میکنیم.
نکات پخت خورش داوود پاشا
داوود پاشا با گوجه فرنگی
در برخی دستورها این خورش را با پوره گوجهفرنگی درست میکنند. برای این کار، ۴ عدد گوجهفرنگی بزرگ را به صورت پوره به خورش اضافه میکنیم. اضافه کردن گوجهفرنگی باعث میشود خورش طعم و رنگ بهتری بگیرد.