آموزش خورش غوره بادمجان
خورش غوره بادمجان یکی از خورشهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد مختلف درست میشود. برای یادگیری طرز تهیه این خورش خوشمزه، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت خورشتی | ۳۵۰ گرم |
بادمجان قلمی | ۵ عدد |
پیاز | ۱ عدد درشت |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
غوره | یک سوم پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت خورش غوره بادمجان
تفت دادن پیاز
ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد کرده و با کمی روغن در قابلمهای مناسب تفت میدهیم تا پیاز نرم شود. سپس مقداری زردچوبه به آن اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگر تفت میدهیم.
اضافه کردن گوشت های خورشتی
حالا گوشت خورشتی را به قطعات کوچک و قورمهای برش میزنیم و بعد از شستشو، به قابلمه اضافه میکنیم. گوشت را خوب تفت میدهیم تا رنگ آن تغییر کند، سپس رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه میکنیم.
تفت دادن رب گوجه فرنگی
اینجا رب گوجه فرنگی را خوب تفت میدهیم تا خورش خوشرنگتر شود و بوی خامی آن گرفته شود. بعد از اینکه رب را خوب تفت دادیم، ۳ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه میکنیم.
آماده سازی بادمجان ها
در این مرحله درب قابلمه را میگذاریم و اجازه میدهیم گوشت آرام بپزد. همزمان، پوست بادمجانها را میگیریم و کمی نمک روی آنها میپاشیم تا آب اضافیشان گرفته شود و همچنین روغن کمتری جذب کنند.
پاشیدن نمک روی بادمجان ها
پاشیدن نمک روی بادمجانها همچنین کمک میکند تا در صورت تلخی، طعم تلخی آنها گرفته شود. بعد از ۳۰ دقیقه، بادمجانها را آبکشی میکنیم و در آبکش میگذاریم تا آب اضافیشان خارج شود.
سرخ کردن بادمجان ها
بادمجانها را در یک تابه جداگانه با کمی روغن سرخ کرده و کنار میگذاریم. حالا باید منتظر بپزیم تا گوشت خوب پخته شود، سپس بادمجانهای سرخشده را به قابلمه اضافه میکنیم همراه با غوره و کمی نمک و فلفل سیاه.
سرو
در نهایت درب قابلمه را میگذاریم و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر میگذاریم خورش جا بیفتد و غورهها نرم شوند. توجه داشته باشید که این خورش کم آب سرو میشود. در پایان، خورش را در ظرف مورد نظرمان میکشیم و آن را با برنج سرو میکنیم.