آموزش خورش قیمه کنگر

خورش قیمه کنگر، یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و به‌صورت مرحله به مرحله برای تهیه این خورشت، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کنگر ۳۰۰ گرم
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
لپه ۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
لیمو عمانی ۴ عدد
زنجبیل تازه ½ قاشق مرباخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش خورش قیمه کنگر

مرحله اول

برای تهیه خورشت قیمه کنگر خوشمزه، ابتدا لپه را شسته و در یک کاسه آب قرار می‌دهیم تا حدود ۲ تا ۳ ساعت خیس بخورد. بعد از این زمان، پیاز را به‌صورت ریز خرد می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا پیاز را با مقداری روغن مایع در یک قابلمه می‌ریزیم و خوب تفت می‌دهیم تا پیاز کمی نرم و طلایی شود. سپس زنجبیل تازه را به قابلمه اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن، گوشت را اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا گوشت خوب سرخ شود و رنگش تغییر کند. سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه را به همراه رب گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا رب و ادویه‌ها خوب سرخ شوند.

مرحله چهارم

حالا لپه را آبکشی کرده و با مقداری روغن در یک تابه می‌ریزیم. سپس روی حرارت قرار می‌دهیم و خوب تفت می‌دهیم تا لپه سرخ شود. بعد لپه را به قابلمه می‌افزاییم و مقداری نمک و آب جوش هم اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

لیمو عمانی را به قابلمه اضافه کرده و می‌گذاریم خورش به‌خوبی پخته شود. در ادامه، کنگر را با مقداری روغن در یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم تفت می‌دهیم تا کنگر خوب سرخ شود.

مرحله ششم

وقتی گوشت پخته شد، کنگر سرخ شده را به قابلمه اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس اجازه می‌دهیم خورش به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. بعد از آن، خورش را سرو کرده و با پلو می‌خوریم. نوش جان.