آموزش خورش لوبیا سبز

خورش لوبیا سبز یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که در نقاط مختلف کشور به روش‌های متفاوتی درست می‌شود. این خورش را می‌توانید با گوشت قرمز یا مرغ تهیه کنید. برای گرفتن آموزش جامع و مرحله به مرحله آموزش خورش لوبیا سبز در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

برای درست کردن خورش لوبیا سبز، اول پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا کمی نرم شود. سپس سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید. گوشت خورشتی را خرد کرده و به مخلوط اضافه کرده و کمی تفت دهید. بعد آب جوش اضافه کرده و بگذارید گوشت بپزد. لوبیا سبز را بشویید، خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید. وقتی گوشت پخت، لوبیا، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد. در پایان با برنج سرو کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر مقدار مواد
لوبیا سبز ۴۰۰ گرم
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیر ۳ حبه
آبلیمو یا آبغوره ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه و روغن مایع به اندازه کافی

آموزش خورش لوبیا سبز

مرحله ۱: آماده‌سازی پیاز و سیر

برای تهیه خورش لوبیا سبز، ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می‌دهیم تا پیاز سبک شود. سپس سیرها را رنده کرده و اضافه می‌کنیم. بعد از اینکه سیر و پیاز شفاف شدند، کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم.

مرحله ۲: اضافه کردن گوشت به مخلوط پیاز و سیر

تفت دادن را ادامه می‌دهیم تا مواد کاملاً با هم ترکیب شوند. سپس گوشت خورشتی را به قطعات کوچک خرد می‌کنیم و بعد از شستشو به قابلمه اضافه می‌کنیم. گوشت را هم چند دقیقه تفت می‌دهیم تا رنگش تغییر کند.

مرحله ۳: افزودن آب و پختن گوشت

پس از اینکه گوشت رنگش عوض شد، ۶ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می‌کنیم و درب آن را می‌بندیم. حرارت زیر قابلمه را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم که گوشت با حرارت ملایم بپزد. وقتی که گوشت نیم‌پز شد، رب گوجه‌فرنگی را اضافه می‌کنیم.

مرحله ۴: آماده‌سازی و تفت دادن لوبیا سبز

در این مرحله لوبیا سبز را می‌شوییم و آبکشی می‌کنیم تا آب اضافی آن خارج شود. سپس به قطعات ۱ الی ۲ سانتی‌متر برش می‌زنیم و کنار می‌گذاریم. در ادامه، لوبیاها را با مقدار کمی روغن تفت می‌دهیم تا کمی سرخ شوند.

ادامه مراحل

لطفاً به مراحل بعدی توجه کنید تا خورش لوبیا سبز به خوبی تهیه شود.