طرز تهیه خورش مرغ لبنانی

خورش مرغ لبنانی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف از کشور لبنان است که با مواد متنوعی تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل مراحل تهیه این خورش خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه و ران مرغ ۴ تکه
لیمو ترش ۱ عدد
سیر ۳ حبه
زیتون ۱ فنجان
فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد
زعفران دم‌کرده ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه خورش مرغ لبنانی

مرحله اول

برای تهیه این خورش، ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب، ۱ عدد پیاز، و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک قابلمه بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید تا آب سریع‌تر به جوش بیاید.

مرحله دوم

زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد، کف‌های سفید رنگ روی آب را جمع کرده و دور بریزید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت مرغ با حرارت ملایم بپزد.

مرحله سوم

در این مرحله، پیاز باقی‌مانده را به صورت خلالی خرد کنید و با کمی روغن در یک تابه بریزید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و شروع به تفت دادن پیاز کنید.

مرحله چهارم

پیاز را خوب تفت دهید تا رنگش طلایی شود. سپس سیر را رنده کرده و به تابه اضافه کنید و کمی هم تفت دهید. بعد فلفل دلمه‌ای را نیز به صورت خلالی خرد کرده و به تابه افزوده و خوب تفت دهید تا نرم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله زیتون‌ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید. زمانی که گوشت مرغ به‌خوبی پخته شد، آن را همراه با زعفران دم‌کرده به تابه اضافه کنید تا طعم مواد را به خود بگیرد.

مرحله ششم

حالا یک لیوان از آب مرغ که باقی‌مانده است را صاف کرده و به تابه اضافه کنید. سپس لیمو ترش را به صورت حلقه‌ای خرد کرده و تخمه‌هایش را جدا کنید و بعد به تابه اضافه کرده و کمی تفت دهید تا با بقیه مواد ترکیب شود.

مرحله هفتم

زمانی که آب تابه کم شد و طعم مواد به مرغ نفوذ کرد، خورش ما آماده است. در نهایت آن را در ظرف مورد نظر خود سرو کنید و با برنج میل کنید. (یادگیری طرز تهیه برنج آبکش ساده)