آموزش خورش مرغ و سیب زمینی
مرغ یکی از مواد غذایی محبوب است و از نظر اقتصادی نیز قیمت مناسبی دارد. به همین دلیل، مردم غذاهایی که با مرغ درست میشود را دوست دارند. یکی از این غذاها خورش مرغ و سیب زمینی است که درست کردن آن آسان است. میتوانید این خورش را با نان میل کنید. برای یادگیری کامل و گام به گام تهیه خورش مرغ و سیب زمینی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز | ۲ عدد |
زردچوبه و ادویه کاری | به مقدار لازم |
ادویه گرام ماسالا | به مقدار لازم |
فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک | به مقدار لازم |
پودر تخم گشنیز | به مقدار لازم |
حریره سیر و زنجبیل | با هم ۱ قاشق مرباخوری |
رب گوجهفرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
مرغ | ۴۰۰ گرم |
سیبزمینی | ۲ عدد |
ماست پرچرب | ۳ قاشق غذاخوری |
آموزش خورش مرغ و سیب زمینی
مرحله اول
برای درست کردن خورش مرغ و سیبزمینی خوشمزه، ابتدا یک تابه روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن در آن میریزیم تا گرم شود. پیازها را شسته، پوست کنده و رنده میکنیم. سپس پیاز رنده شده را به تابه اضافه کرده و تفت میدهیم.
مرحله دوم
بعد از تفت دادن پیاز، تمام ادویهها و حریره سیر و زنجبیل را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا عطر ادویهها آزاد شود. سپس رب گوجهفرنگی را اضافه میکنیم و کمی دیگر تفت میدهیم. مرغ را به تکههای کوچک برش زده و به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، مرغ را با پیازها تفت میدهیم تا رنگ آن تغییر کند. ماست را نیز اضافه کرده و کمی دیگر سرخ میکنیم. سپس سیبزمینیها را شسته و پوست کنده، به قطعات کوچک برش میدهیم و به مخلوط مرغ اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا مقدار مناسبی آب روی خورش میریزیم به طوری که روی مرغ را بپوشاند. آب را زیاد نریزید. وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم کرده و درب تابه را میگذاریم تا مرغ به آرامی بپزد و خورش جا بیفتد. این خورش را میتوان با انواع برنج آبکش یا نان سرو کرد.