آموزش دلمه گوجه
دلمه گوجه فرنگی یکی از غذاهای ساده و خوشمزه در ایران است که میتوان به روشهای مختلف آن را تهیه کرد. برای یادگیری روش کامل و قدمبهقدم تهیه دلمه گوجه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوجه فرنگی | ۸ عدد |
فیله مرغ | ۴ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
برنج پخته | ۴ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۲ عدد |
سبزیجات خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش دلمه گوجه
مرحله اول
برای درست کردن دلمه گوجه، ابتدا گوجه فرنگیها را با آب میشوییم. سپس قسمت بالایی آنها را میبریم و داخل گوجهها را با یک قاشق خالی میکنیم. قسمتهای اضافی گوجه را برای مرحله بعد نگه میداریم.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را به شکل ریز خرد میکنیم. سپس یک تابه را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن در آن میریزیم. پیازها را به تابه اضافه میکنیم و تا زمانی که نرم و طلایی شوند، تفت میدهیم.
مرحله سوم
اکنون کمی زردچوبه و فلفل سیاه به پیازها اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگر آنها را تفت میدهیم. بعد، فیلههای مرغ را به شکل ریز خرد کرده و به مخلوط اضافه میکنیم. کمی تفت میدهیم تا رنگ مرغ تغییر کند.
مرحله چهارم
حالا قسمتهای اضافی داخل گوجهها را با رنده یا غذاساز له کرده و به تابه اضافه میکنیم. سپس رب گوجه فرنگی و سبزیجات معطر را هم اضافه کرده و چند دقیقه تفت میدهیم تا طعم رب بهتر شود.
مرحله پنجم
در این مرحله برنج را به مخلوط اضافه کرده و کمی نمک میزنیم. همه مواد را مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. سپس داخل گوجهها را با این مخلوط پر میکنیم. بعد، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
مرحله ششم
حالا دلمهها را در سینی فر قرار میدهیم و مقداری آب در سینی میریزیم. در نهایت دلمهها را به مدت ۳۰ دقیقه در فر میگذاریم تا خوب بپزند. در همین زمان، سیبزمینیها را پوست کرده و به صورت مکعبی خرد میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله یک تابه را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم. سپس سیبزمینیهای خردشده را به تابه اضافه کرده و به طور یکنواخت سرخ میکنیم. در آخر، دلمهها را با سیبزمینی سرخ شده سرو میکنیم.