آموزش دمی عدس

دمی عدس یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که به روش‌های مختلف درست می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله دمی عدس را یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج ۲ پیمانه
عدس ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
ادویه پلویی به مقدار کافی
مواد لازم گوشت قلقلی
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و زیره به مقدار کافی
روغن مایع به مقدار کافی

آموزش دمی عدس

مرحله اول

برای تهیه دمی عدس خوشمزه، ابتدا عدس را بشویید و در یک کاسه با آب بریزید، سپس بگذارید عدس به مدت ۲ تا ۳ ساعت در آب خیس بخورد. در این حین برنج را هم بشویید.

مرحله دوم

اکنون برنج را در یک کاسه با آب بریزید و ۱ قاشق چای‌خوری نمک به آن اضافه کنید و بگذارید برنج به مدت ۲ ساعت در آب خیس بخورد. بعد از این مدت، عدس را آبکشی کنید.

مرحله سوم

سپس عدس را در یک قابلمه پر از آب بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا عدس کاملاً پخته شود. وقتی عدس پخته شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و عدس را آبکشی کنید.

مرحله چهارم

حالا در یک قابلمه دیگر مقداری روغن بریزید و پیاز خرد شده را در آن اضافه کنید و یکنواخت تفت دهید تا پیازها طلایی شوند. سپس ادویه پلویی، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله پنجم

بعد از آن، برنج و عدس آبکش شده را به مخلوط پیاز و ادویه اضافه کرده و آرام هم بزنید. مقداری آب اضافه کنید که روی برنج را بپوشاند و درب قابلمه را بگذارید. حرارت را کم کنید و بگذارید غذا به آرامی بپزد.

مرحله ششم

بعد از حدود ۴۵ دقیقه، وقتی که آب غذا کشیده شد و برنج پخته شد، دمی عدس شما آماده است. می‌توانید آن را با گوشت قلقلی که تهیه کرده‌اید سرو کنید.