آموزش دمی قورمه سبزی

دمی قورمه سبزی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که می‌توانید با ترکیب برنج آبکش و قورمه سبزی که از وعده‌های قبلی مانده، درست کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله دمی قورمه سبزی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۳ پیمانه
قورمه سبزی ۴ پرس
گرد لیمو عمانی ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن به مقدار کافی

آموزش دمی قورمه سبزی

مرحله اول

برای درست کردن دمی قورمه سبزی خوشمزه، ابتدا برنج را بسته به نوع آن، بین ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت در آب ولرم و نمک بخیسانید. سپس یک قابلمه مناسب بردارید و آن را تا نیمه با آب پر کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید.

مرحله دوم

وقتی آب جوش آمد، ۱ قاشق روغن مایع و ۱ قاشق نمک به آن اضافه کنید. سپس برنج خیس‌خورده را به آب جوش اضافه کنید و بگذارید به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزد.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که برنج برای چنین غذاهایی باید کمی کم‌پخته‌تر درست شود. بعد از این مدت، برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید. همچنین یادتان باشد که قورمه سبزی باید کاملاً خشک باشد.

مرحله چهارم

اگر قورمه سبزی شما آب دارد، آن را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب آن به طور کامل بخار شود. سپس یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و چند قاشق روغن در ته آن بریزید و غذا را به دلخواه خود با ته‌دیگ زینت دهید.

مرحله پنجم

برای ته‌دیگ می‌توانید از نان لواش یا سیب‌زمینی ورقه‌ای استفاده کنید. بعد از گذاشتن ته‌دیگ، کمی از برنج را روی آن بریزید، سپس یک لایه قورمه سبزی روی برنج اضافه کنید و به همین صورت این کار را تکرار کنید تا همه مواد داخل قابلمه پر شود.

مرحله ششم

در زمان اضافه کردن مواد، می‌توانید به دلخواه مقداری نمک، فلفل سیاه و گرد لیمو روی برنج بریزید. در نهایت درب قابلمه را بگذارید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد، سپس آن را سرو کنید.