“`html
آموزش دونات پیتزایی
دونات پیتزایی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که میتوان با مواد گوناگون تهیه کرد. برای یادگیری این دستور پخت خوشمزه، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر دونات |
|
آرد | حدود ۴ پیمانه |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
آب ولرم | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ½ پیمانه |
مواد لازم برای ۴ نفر |
|
ژامبون | ۳۰۰ گرم |
سوسیس | ۲ عدد |
فلفل دلمه رنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت دونات پیتزایی
مرحله اول
برای تهیه دونات پیتزایی خوشمزه، ابتدا باید ژامبونها و فلفل دلمهای را به شکل مکعبهای کوچک خرد کنیم و کنار بگذاریم. سپس سوسیسها را خرد کرده و با مقداری روغن تفت میدهیم تا پخته شوند.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که نیازی نیست سوسیسها را خیلی سرخ کنیم، زیرا در مراحل بعدی دوباره با خمیر سرخ خواهند شد. در این مرحله، خمیر مایه فوری را با شکر و نیم لیوان آب ولرم در یک کاسه مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
سپس درب کاسه را میگذاریم و آن را برای ۵ تا ۱۰ دقیقه در یک جای گرم قرار میدهیم تا خمیر مایه عمل بیاید. در این مرحله، تخممرغ، نمک و روغن را در یک کاسه مناسب مخلوط میکنیم تا کاملاً یکدست شوند.
مرحله چهارم
“““html
در این مرحله خمیر مایهای که عمل آمده را به کاسه اضافه کرده و با سایر مواد مخلوط میکنیم. سپس باقیمانده آب را به همراه مقداری فلفل سیاه و آویشن میریزیم و به خوبی هم میزنیم تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله، ژامبون، سوسیس و فلفل دلمهای خرد شده را به کاسه اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا با سایر مواد ترکیب شود. سپس آرد را الک کرده و به آرامی به مواد میافزاییم و مخلوط میکنیم.
مرحله ششم
اضافه کردن آرد را ادامه میدهیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد. با توجه به نوع آرد، ممکن است به آرد بیشتری یا کمتری نیاز داشته باشیم. بعد از اینکه خمیر جمع شد، آن را به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز میدهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، یک کاسه مناسب را با روغن چرب میکنیم و سپس خمیر را درون کاسه قرار میدهیم. حالا روی خمیر را با سلفون میپوشانیم و به مدت یک ساعت در جای گرمی قرار میدهیم تا حجم خمیر تقریباً دو برابر شود.
مرحله هشتم
پس از اینکه حجم خمیر دو برابر شد، آن را روی سطح کار میگذاریم و کمی ورز میدهیم تا پف اضافی آن گرفته شود. سپس به اندازه یک نارنگی از خمیر بر میداریم و آن را به شکل گرد با قطر یک سانتیمتر باز میکنیم.
مرحله نهم
حالا وسط خمیر را با ماسوره ساده جدا میکنیم. این کار را برای تمام خمیرها انجام میدهیم، سپس روی خمیرهای قالبزده را با پارچه میپوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت میدهیم تا خوب پف کنند.
مرحله دهم
پس از این مدت، یک تابه گود روی حرارت قرار میدهیم و به اندازهای روغن اضافه میکنیم که دوناتها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. سپس دوناتها را داخل روغن داغ میاندازیم تا کاملاً سرخ شوند.
مرحله یازدهم
بعد از اینکه دوناتها را در روغن قرار دادیم، باید با قاشق روغن داغ را روی دوناتها بریزیم تا سریعتر پف کنند. در نهایت روغن اضافی را با دستمال حولهای میگیریم و سپس آنها را با سس دلخواه سرو میکنیم.
نکات پخت دونات پیتزایی
سوسیس و کالباس سالم
شاید به دلیل نگرانی از سوسیس و کالباسهای فروشگاهها، از خوردن این غذای خوشمزه صرفنظر کنید. ما به شما پیشنهاد میدهیم که با دستورهای زیر خودتان سوسیس و کالباس را در خانه تهیه کنید!