“`html
آموزش دوپیازه خساک
دوپیازه خساک یکی از غذاهای محبوب در جنوب ایران است که به بوشهر مربوط میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه دوپیازه خساک، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله خساک | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۱ بوته |
زنجبیل تازه | ۱ تکه |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
فلفل سبز و قرمز | ۴ عدد |
شنبلیله خشک | ۱ قاشق مرباخوری |
نمک، تخم گشنیز و دانه فلفل سیاه | به مقدار کافی |
ادویه ۴ قلم، زردچوبه و ادویه کاری | به مقدار کافی |
آموزش دوپیازه خساک
مرحله اول
برای درست کردن دوپیازه خساک به روش بوشهری، ابتدا گوشت سفید ماهی خساک را جدا کرده و در یک قابلمه مناسب قرار میدهیم. سپس ۱ عدد پیاز را به ۴ قسمت تقسیم کرده و به قابلمه میافزاییم.
مرحله دوم
اکنون کمی آب لیمو تازه به قابلمه اضافه کرده و آن را روی حرارت میگذاریم تا گوشت خساک به مدت ۳۰ دقیقه بپزد و نرم شود. پس از این زمان گوشت را از قابلمه خارج میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله اجازه میدهیم گوشت خساک کامل خنک شود، سپس آن را به قطعات کوچک خرد میکنیم. حالا پیاز باقیمانده را به صورت ریز خرد کرده و در یک قابلمه که حاوی روغن است میریزیم و روی حرارت میگذاریم.
مرحله چهارم
حالا پیاز را تفت میدهیم تا نرم و کمی طلایی شود. سپس سیر، فلفل قرمز، فلفل سبز و زنجبیل را به صورت ریز خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم. کمی نمک، زردچوبه، ادویه ۴ قلم و کاری نیز به تابه میافزاییم.
مرحله پنجم
پس از چند دقیقه تفت دادن، گوشت خساک را به تابه اضافه کرده و تفت دادن را ادامه میدهیم تا مواد با هم ترکیب شوند. اینجا گوجه فرنگی را هم به صورت درشت خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم.
مرحله ششم
در نهایت، تخم گشنیز، دانه فلفل سیاه و شنبلیله خشک را به تابه اضافه کرده و پس از چند دقیقه تفت دادن، اجازه میدهیم با حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه بپزد. پس از این زمان، آن را همراه نان سرو میکنیم. نوش جان.