آموزش دو پیازه آلو

دو پیازه آلو یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که ریشه‌اش به شیراز می‌رسد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله آموزش دو پیازه آلو با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
پیاز ۲ عدد متوسط
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
نمک و زردچوبه از هرکدام ۱ قاشق چایخوری

آموزش دو پیازه آلو

مرحله اول

برای درست کردن دو پیازه آلو خوشمزه، ابتدا سیب زمینی‌ها را خوب می‌شوییم و در یک قابلمه مناسب می‌گذاریم. سپس مقداری آب به قابلمه اضافه می‌کنیم، به اندازه‌ای که روی سیب زمینی‌ها را بپوشاند و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم.

مرحله دوم

اجازه می‌دهیم سیب زمینی‌ها حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت در آب بجوشند تا کاملاً پخته و نرم شوند. پس از این زمان، سیب زمینی‌ها را از قابلمه در می‌آوریم و پوستشان را جدا می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، سیب زمینی‌ها را با گوشت‌کوب به خوبی له می‌کنیم تا پوره شوند. سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و یک تابه مناسب را روی حرارت متوسط می‌گذاریم و مقداری روغن مایع به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

پیاز را به تابه اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا پیاز نرم و شفاف شود. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه می‌زنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا پیازها کاملاً سرخ و طلایی شوند.

مرحله پنجم

در مرحله بعد، سیب‌زمینی پوره شده را به تابه اضافه می‌کنیم و همه مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. حالا دو پیازه آلو را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه تفت می‌دهیم و سپس تابه را از روی حرارت برمی‌داریم.

مرحله ششم

در نهایت، دو پیازه آلو را در ظرف مورد نظرمان می‌ریزیم و می‌توانیم به دلخواه با برگ ریحان تزیین کنیم. سپس این غذا را به همراه گوجه فرنگی، خیارشور، دوغ و نان تازه سرو می‌کنیم. اگر دوست دارید، می‌توانید دو پیازه آلو را با رب گوجه فرنگی درست کنید.

مرحله هفتم

برای این کار، زمانی که پیاز کاملاً سرخ و طلایی شد، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا بوی خامی‌اش گرفته شود. سپس پوره سیب‌زمینی را به تابه می‌زنیم و همه را مخلوط می‌کنیم. نوش جان!