آموزش دو پیازه سیب زمینی

دو پیازه سیب زمینی یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن به شهر شیراز برمی‌گردد. در اینجا با هم طرز تهیه‌اش را یاد می‌گیریم.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی بزرگ ۲ عدد
پیاز ۴ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
جعفری (اختیاری) ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت دو پیازه سیب زمینی

مرحله اول

برای درست کردن دو پیازه سیب زمینی، ابتدا سیب زمینی‌ها را همراه با ۲ پیمانه آب و کمی نمک در یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت بالا قرار می‌دهیم تا آب به سرعت به جوش بیاید و سیب زمینی‌ها بپزند.

مرحله دوم

وقتی سیب زمینی‌ها نرم شدند، پوستشان را جدا می‌کنیم و آن‌ها را به قطعات کوچک مکعبی برش می‌زنیم. البته می‌توانید سیب زمینی‌ها را کاملاً له کنید، اما خرد کردن آن‌ها باعث می‌شود غذایی که درست می‌کنیم زیباتر شود.

مرحله سوم

در این مرحله پیازها را به صورت خورد کرده یا به شکل خلالی برش می‌زنیم. سپس آن‌ها را همراه با کمی روغن در یک تابه مناسب سرخ می‌کنیم تا پیازها نرم و شفاف شوند. بعد کمی فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا پیاز و ادویه‌ها را حدود یک دقیقه دیگر تفت می‌دهیم تا با هم مخلوط شوند. سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می‌کنیم و خوب سرخ می‌کنیم تا رنگش روشن شود و بوی خامی‌اش گرفته شود.

مرحله پنجم

بعد از اینکه رب گوجه فرنگی را خوب تفت دادیم، سیب زمینی‌های خرد شده و جعفری را به تابه اضافه می‌کنیم و به آرامی همه مواد را مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. در نهایت غذا را با نان تازه و ماست سرو می‌کنیم.